MAN Lion's City

Autor maky, Studeni 21, 2007, 20:07:56

netko

Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

markost

Na g.b. 226 razbijeno cilo zadnje  svitlo i nema srednje ratkape tj. u vrlo je lošem stanju izvanka.

netko

Jučer se zagubila negdje... ;D
Slika g.b.222 koji je vozio direktnu liniju Split-Trogir 13:50h.ČUDNO.
To je uvijek radio dobri stari g.b.214.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

maky

Citat: markost  u Srpanj 10, 2008, 16:16:32
Na g.b. 226 razbijeno cilo zadnje  svitlo i nema srednje ratkape tj. u vrlo je lošem stanju izvanka.
A to mora tako kad ga vozi najbrži vozač u Prometa. Nema linije na kojoj on s troosovincem ne drži rekord...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Vozio se sinoć doma na povratku s odmora u jednom od troosovinaca. Stanadrdni shole koji ga pazi i održava je već nekih 2 tjedna na godišnjem i naravno da su ga stručnjaci uspjeli razvaliti. Nema srednju desnu ratkapu, unutra fali jedno sjedalo, a na ostalo nisam ni obraćao pažnju od umora.

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

brzi

jučer je g.b. 216 s jednim od najgorih vozača napravio gužvu na okretištu kod kolodvora...naime vozač je vidio da mu je otpalo iznad drugih vrata ona "pipa" za otvoriti u slučaju nužde,te je pukušavao namjestiti,brige njega,kao i obično,što je napravio kolaps oko kružnog toka,i na kraju je nije uspio staviti...ali njegov odnos prema putnicima je ajme... :-X

Ivanek

Slikano 12.7. prilikom posjeta Splitu

maky

g.b. 232 spreman za polazak:

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Kao što smo već spominjali, i g.b. 226 ima oštećenje slično ovome:

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Srđan

maky

g.b. 224 u sjajnim pozama na okretištu linije 18:

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Srđan

maky

Čisto kad smo se već dotakli nečijeg nemara...

Baš me zanima misli li itko više na lavovske duše Lion`s Cityja? Koliko mi je poznato mnogi od njih su već dugo vremena bez ratkapa, a uvijek otpadne sa stražnjih (srednjih) kotača. Nemam sad popis, ali napravit ću ga. Neznam kako nikom drugom to ne smeta gledat, ali meni se gadi i bio bi red da se to sredi.
Ono šta mi trenutno pada napamet je g.b. 216 (2 komada), 226 (1kom), 228 (1 kom) itd...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Oprostit će te mi na slikama, nemam pravu opremu za noć, ali  bilo je sinoć zanimljivo...

Kao prvo, Lion`s City g.b. 219 je vozio liniju 33 za Kosu, s time da ta linija na putu za Kosu prvo skreće u Vranjic. Jedan od noviteta na njemu je da je dobio i ovu tabelu za školski prijevoz naprijed na masci. Meni to dosta poružnjuje autobus, ali kad se mora, onda se mora...

Unutra je sve u odličnom stanju OSIM ovog poda. Odlijepilo se ono žuto što učvršćuje ovaj linoleum i ovoga puta upozoravam odgovorne da se netko sjeti vratit i zalijepit, jer će se ovako samo nastavit kidati sve više i više.

E sad, zanimljivo je bilo kad smo došli u Vranjic. Za one koji su bili, znaju da autobus mora ići prvo desno i onda se okrenut oko bivšeg vatrogasnog doma i sa lijeve strane izaći iz Vranjica. Kako je sinoć bila ribarska fešta (gdje sam se uostalom i zaputio), tako je još dosta prije i samog ulaza u Vranjic uz cestu bilo naslagano stotine automobila. Shole je došao na raskrižje, gdje mu je policajac zabranio da ide desno i rekao mu da vozi za njim (on je šetao ispred autobusa). Doveo nas je tamo gdje bi se autobus trebao okrenut, a mjesta je bilo  za osobni automobil. Jadan shole se mučio 10 minuta. Svaka čast čovjeku, stvarno nije ništa nigdje zakačio i dobro se namučio, ali autobus okrenuo nije. Onda je izišao vani da provjeri situaciju, a tako sam izašao i ja. Ostao sam tu još idućih 5 minuta gdje se čovjek mučio gledajući ga izvana, ali se ekipi koja je bila samnom počelo gubiti strpljenje, pa sam na koncu otišao. Ali, svejedno mislim da ga nije uspio okrenut nego da je morao voziti na rikverc sve do ulaza u Salonit (što nije bilo nimalo lako zbog auta parkiranih sa obje strane ceste).

Ovo sam malo raščistio ljude sa ove strane da shole može lakše disat...

Mila majko, ondje ga nebi ni Supermen okrenuo za 180°

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!