MAN Lion's City

Autor maky, Studeni 21, 2007, 20:07:56

maky

g.b. 226 opet ima sve stolice u unutrašnjosti, nadajmo se da više neće "nestajati"...
A koliko sam vidio nije mu više razbijeno ni stražnje desno svjetlo, treba to još sve potvrditi.

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

g.b. 227 na pazaru:

g.b. 228 kojem su stavili pazarske dijelove, a ne originalne:

g.b. 217 bez ratkape izgleda preružno:

Ovo je g.b. 229 koji ima falša vjetrobransko staklo:

Kojem je vozač otvorio poklopac od vode kada smo stigli na okretište i ispuštao zrak, vjerojatno momci u garaži nisu to obavili kako treba:

Inače mu je zamijenjena ova ratkapa gdje piše crnim slovima MAN, jer je taj natpis inače žute boje, kao i ratkapa:

A neke ljude ništa ne spriječava da zloupotrebljavaju ove ventile:

Unutrašnjost je u odličnom stanju:

Ako itko u Prometu ovo čita, apeliram na njih da reagiraju bilo neslanjem 15m troosovinaca na ovu liniju, ili kontaktiranjem onih koji su odgovorni za održavanje cesta. Pri svakom ulasku na okretište linije 18 autobus zaista SNAŽNO zastruže podnicom o cestu zbog dugih prevjesa. Toliko se nasadi da se u unutrašnjosti osjeti odignuće. Ako nastave tako, neće dugo...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

Na solo Lion's na ratkama "MAN" piše crnim slovima pa je ta ratkapa možda i sa g.b. 217?!

maky

Citat: markost  u Ožujak 03, 2008, 19:42:36
Na solo Lion's na ratkama "MAN" piše crnim slovima pa je ta ratkapa možda i sa g.b. 217?!
Nije sa g.b. 217 jer njemu fali ratkapa na prednjem kolu, koja je izbočena prema vani, a ovo je na srednjem kolu, a takve ratkape su kao u 12m lavova na stražnjim kolima. One su  ravne, nisu izbočene  ;)

A vjerojatno su je pomiješali sa nekom od nekog kratkog lava...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

A vaš maky je od toliko zapažanja i vožnji i slikavanja postao zaboravan.  Nagrizle ga godine, pa se ne može sjetit garažnog broja ovog troosovinca koji je vozio liniju 9 danas. Mota mi se g.b. 225 po glavi, ali sve je to nesigurno. Nema veze, bitno je ono što je na slikama, a to je rastužujuće i razočaravajuće  :'( 

Pitanje za kretenčinu koja je ovo učinila: "Jel ovako i doma režeš po foteljama?"

Jedna stolica je tapecirana nanovo, ali u krivi dezen...

g.b. 218 je opet ostao bez stražnje desne ratkape. I tko tu sad koga?!

g.b. 224 po kiši, a pokisnula je i moja malenkost radeći ovo danas:

Ratkape dakako nema:

Unutrašnjost je također ukrašena ovakvim sjedalima zbog životinja koje ne cijene ništa:

Mijo srami se!

E ovoga znam! Ovo je unutrašnjost našeg starog poznanika od nekidan - g.b. 229, ali ovoga puta po kiši i s druge pozicije:

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

A slušaj,čudim se da su  ovako dugo i  bili uredni,a kad krene rušenje ...   :'(

torrente

a baš, kakve sve bagre ima po splitu,nebi se čudia da ih skroz unište

maky

Nadam se da mi nećete zamjeriti na nesigurnosti u g.b. danas, malo sam pod gasom...

Ovo bi trebao biti g.b. 225 na liniji 9 danas, ali to uzmite s velikom rezervom, još ću to provjerit...

Ovo bi trebao biti g.b. 228 na liniji 9 kojem je nastradalo staklo i ona šipka koja sprječava izlaz na prednja vrata:

Po mojim procjenama, g.b. 226:

Pogodite tko je danas vozio za Žrnovnicu? Da, Lion`s City g.b. 220:

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Jutros je ovo osvanulo u g.b. 229, jučer ga nije bilo...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Opet g.b. 228:

Bye, bye Lion`s City LL-ovi. Služili ste dobro i časno ovih godinu dana, a sad vam je odzvonilo zahvaljujući nekima...

Evo ako koga zanima:

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Opet se ja večeras vozio g.b. 228...

Dakle, prozori su nastradali tako što je vozač vozio Vukovarskom ulicom liniju 6, onde poviše onih fakulteta, uz cestu su one male zgrade.  E šta je onda bilo... Imaju oni sladoledi šta se prodaju u onim plastičnim  balunima, vjerojatno znate na što mislim. I onda se netko dosjetio to napunit vodom, stavit u zamrzivač i raspalit po autobusu... Sramota!

Inače, da bar svi vozači paze na autobuse kao ovaj šta stalno vozi g.b.228 nebi bilo problema... Čovjek nosi spužvu sa sobom i malo Cif-a, pa kad netko ostavi svoje hijeroglife po autobusu, onda on to izriba još dok je friško kad čeka na novi polazak...

Zaboravio sam reć, ono je u Dugopolju nekidan bio g.b. 228, vozač je primjetio dok je vozio da mu temperatura nije baš bila optimalna i ispostavilo se da je trebalo zamijenit pumpu za vodu. Bit je u tome da Prometovci inače ne smiju ništa servisirat bez Dugopolja dok su još ovako pod garancijom. Naravno dok je autobus bio u Dugopolju, maznuli su mu šarlatani aparat za gašenje, našto je prometnik morao ić po njega u Dugopolje...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Je, to u Trogir znaju navratit kad voze direktnu liniju, a ni to nebi smjeli...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

Ipak opet voze na 18-ski.

maky

Citat: markost  u Ožujak 11, 2008, 23:01:00
Ipak opet voze na 18-ski.
Da, voze...

Ima vozača koji malo pripaze na to struganje, pa se to onda zbilja svede na minimum...

Inače, danas sam gledao u knjižicu vozila od troosovinca... Piše da imaju EURO 4 motor!  :o

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

g.b. 229 opet nema ratkapu na srednjoj desnoj osovini:

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!