Odlazak ZET-ovih autobusa u druge gradove (prodaja, poklanjanje)

Autor Tomek, Travanj 17, 2009, 20:36:47

mansg313

Citat: buSHunter795  u Rujan 24, 2009, 01:18:31
707 ti je Mercedes-Benz O305G 1984. godine iz Mainza
729 ti je Mercedes-Benz 0305G 1985. godina iz Mainza
uglavnom ovo su dva najbolje održavana takva tipa u Zagrebu
autobusi su ti zglobni:
http://i545.photobucket.com/albums/hh387/bushunter/NEW%20STUFF-BUS/ZG_6301-B707.jpg
http://i545.photobucket.com/albums/hh387/bushunter/NEW%20STUFF-BUS/ZG_2858-J7292.jpg

napominjem još jednom da sam čuo. sad tko zna jeli je istina.
Oprosti tu si u krivu ti autobusi od kad su došli u ZET nisu održavani kako spada kao i sve drugo šta je ZET kupio( uzmi za primjer NL 263 iz 99 koji su došli u to vrijeme kad i oni), a oni i NL-ovi  su preživjeli zato jer su kvalitetno napravljeni...

tramvajac 92

Objavljen je javni poziv za prodaju:
2* EL 262 F
1* 0305G
8* NG 272
Prilog: tekst poziva i popis buseva

voznik

Ali nije mi jasno, kako mogu imati O305G i NG272 isti V/N i reg. tablice.  :o :o :o

Više u prilozi...

ipiljek

To sa tablicama nije novo o tome je već bilo govora na forumu, ali za šasiju neznam..... ???
18.3.2009. MAN SG220 POSLJEDNJI PUT U PROMETU, TE UJEDNO I MOJA ZADNJA VOŽNJA S NJIM NA LINIJI 124 !!

Ivan

Izgleda da su cijene dosta realne, koliko sam gledao na njemačkim stranicama, čini se da su polovni autobusi malo poskupili zadnjih godina, kriza je ipak. Isto dokazuju da ovi autobusi (ne računam O 305 G koji su ipak krame koliko god bili kvalitetni) još itekako vrijede i da se ZET razbacivao novom kupovinom, pa se sad guši u dugovima...

Samo nije mi jasno kako to idu prodavati sa fiksnim cijenama i zaprimanjem ponuda ponuđača kad sve slične stvari Holding prodaje tako da objavi dražbu - ne sa fiksnom nego sa najnižom cijenom, a zainteresirani kupci nude više, roba ide najboljem ponuđaču... Ne razumijem kako bi trebali moći izabrati koja je bolja od dvije jednake ponude.

Isto, ovaj O 305 G VIN-om MAN A11 je užas, k'o tu koga j...? Ili su samo nesposobni sastaviti listu... I zašto ostatak isto nije ne prodaju, nego baš sam ovi primjerci???

conecto

Nešto se priča da 707 ide u Vukovar - nisam siguran da li u gradski prijevoz ili u neku firmu za prijevoz radnika.

P.S. priča se, pa nek se tako i shvati
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Ivan

Prošao je 15., zna li netko kako je natječaj završio?

Tomek

U kojoj fazi su Eurobus 47 i NM152 gb20 koji su uređivani u ARZu za Vukovar?

M.A.N. boy

dali to navodno neki autobusi od zeta opet dolaze u vukovar?

Majstor

Onaj EL koji je uređivan je otišao kao i NM152 koji je otišao u Babinu Gredu jel s njim i EL nisam siguran
Samo mi sudite pošteno !

M.A.N. boy

ja jos nisam vidio nikakve prinove u voznom parku čtz vukovar

Tomek

U Babinu Gredu? Jel znaš ko ga je kupio? Neki privatnik ili je poklonjen? Nije o tome bilo ništa u novinama..

M.A.N. boy

neznam ko ga je kupio, pretpostavljam neki privatnik nisam cuo da oni imaju prijevoznicku firmu