Odlazak ZET-ovih autobusa u druge gradove (prodaja, poklanjanje)

Autor Tomek, Travanj 17, 2009, 20:36:47

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

conecto

Citat: Majstor  u Siječanj 18, 2010, 19:32:54
Navodno ga je Gazda poklonio općini

Na osnovi izbornih rezultata?

Po meni bi bilo najbolje (nakon što smo solidno riješili vozni park u našoj garaži Velika Gorica) da sve ono iz žice u Mandlovoj damo u Vukovar koliko god im autobusa treba. Ne treba ih ništa ni sređivati jer su su solidnom stanju.
Jedno pitanje - zar Vukovaru ne trebaju zglobni autobusi? Znam da ih je prije rata tamo bilo...
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Shole

Pa vjerovatno će svi i bit poklonjeni, ali ne u Vukowar nego tamo di su polučeni najbolji rezultati.  5 u Grude, 3 u Livno, 4 u Duvno, 8 u Bruvno......

Portos

Citat: Shole  u Siječanj 19, 2010, 09:38:09
Pa vjerovatno će svi i bit poklonjeni, ali ne u Vukowar nego tamo di su polučeni najbolji rezultati.  5 u Grude, 3 u Livno, 4 u Duvno, 8 u Bruvno......
Bruvno je u Lici...

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

M.A.N. boy

prije rata je bilo i vise ljudi u gradu sama tvornica borovo zaposljavala je oko 22 000 ljudi pa je  bila i veca potreba, a danas u borovu iam 1700 ljudi pa je sve jasno,a kad sam se ja vratio bio je jedan zglobni man sg 220 bjelovarskih tablica bio je bijeli sa zelenom prugom nemogu se sjetit al cini mi se da je bio slican ljubljanskim a mozda je i bio njihov ali sada nema ni jednog zglobnog autobusa , iako postoje samo 3 gradske linije na kojima bi mogao voziti,jer pogotovo kad bude pocetak nastave i radnog vremena a također i kraj posla guzve budu velike da se nemoze ni uci u bus,tako da nebi bilo lose imat 2,3 zglobna ako nista bar za špice al mislim da od toga nista jer nemaju vjerojatno pretjeranih zelja za takvim autobusima iako bi bilo fora imat takav bus u ponovo gradu,a sto se tice obicnih buseva od zeta to nebi bilo lose jer kolko vidim ovi zetovi MANovi su non stop u funkciji ,zamijenili su tamove 190a116 na gradskim relacijama pa sad tamovi voze do sela gdje su ti tamovi zamijenili jos starije sanose i tako se to kod nas vrti
ali vjerojatnije je opcija ovo sto shole kaze

M.A.N. boy

ono 1700 ljudi mislim na radnike borova ne na stanovnike borova naselja

M.A.N. boy

jel ko zna kolko je  prodano zetovih buseva sad na ovim prodajama zadnjim ovi MANovi EL

MAN19464

katastrofa je da gb.840 još uvjek stoji za prodaju a nema boljeg busa za snjeg na brdskim linijama stvarno šteta da se takav bus nekoristi nego nepotrebno trune

Majstor

Istina još više boli kad se zna da je u 840 novi mjenjač i retarder te uređen motor a od popravka je odvozio 00300 km
Samo mi sudite pošteno !

Shole

Citat: Portos  u Siječanj 19, 2010, 18:17:30
Bruvno je u Lici...
Pa tamo smo isto odlično prošli  ;)

Portos

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

conecto

Citat: Portos  u Siječanj 20, 2010, 19:08:23
Citat: Portos  u Siječanj 19, 2010, 18:17:30
Bruvno je u Lici...
Pa tamo smo isto odlično prošli  ;)
Niste. Mi smo tamo odlično prošli ;D

Mi nismo (jedino tamo)!!!

P.S. nova tema "izlazne ankete forumaša"? ;)
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

MAN19464

Citat: Majstor  u Siječanj 19, 2010, 23:16:19
Istina još više boli kad se zna da je u 840 novi mjenjač i retarder te uređen motor a od popravka je odvozio 00300 km
znao sam samo za mjenjač a da je uređen motor i retarder to nisam znao sad mi je još teže pa to je znači full generalka a i prije te generalke je bio odličan mogu si mislit kako bi sad bio gušt s njim na brdo i nizbrdo po snjegu ali nekim čudom takav bus stoji i ko zna do kada tako. žalosno ali istinito.

Majstor

Motor nije sada al nema mnogo km mjenjači ret sada još da su napravili limariju avion
Samo mi sudite pošteno !

1142007

Moj najdraži bus :
Sanos S 215 OS 866-BI GB 14