Održavanje i pranje buseva

Autor ZGvolim, Travanj 18, 2009, 00:19:23

822DoDo

I danas isto. Sve Citelise koje sam vidio imali su podosta snijega na krovu :-\
Das Beste oder nichts. MB

GT-R

Ako ih operu sva ce se voda na njima zalediti sto opet nije dobro..

tramvajac 92

Jeste vi makli snijeg sa krova svojih zgrada/kuča? Vjerojatno ne, jer se čeka da zatopli. Petak i subotu se očekuju više temperature pa će se i taj snijeg otopiti.. U nedjelju će se uhvatiti novi. Sutra opet jako hladno jutro, pa su mogući problemi na jutarnjem izlazu..

sokre

Sa kuća ne, ali sa automobila i kombija da. Jer je prekršaj voziti sa snijegom na krovu.

marin

Da, pogotovo kad je jos tako tvrd. Ovi kaj su na 136 imaju jos bar 10 ak cm snijega na krovu.

Portos

Danas oko 18h u praonici sam vidio parkirana 4 školska autobusa. Biti će da imaju temeljito vikend čišćenje.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

plavi ZET-ov bus volim

Rečeno mi je da praonica u Velikoj Gorici zadnja dva, tri dana ne radi. Razlog tome su niske temperature na kojima bi se autobusi zaledili kada bi ih se pralo, budući da je praonica na otvorenome. Fotografije koje slijede su od poznanika iz ZET-a.




Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

MAN19464

Ako je taj poznanik član našeg foruma
netreba mu posrednik da mu stavi slike na forum!

822DoDo

#68
Jel treba ocistit garazni broj da se vidi kad je bus tak zmazan? kao da sam nesto cuo o tome a na svim autobusima koje sam jucer vidio nije se vidio gbr. a ni reg.oznaka
Das Beste oder nichts. MB

marin

MAN-ovi se najlakše odozada zaprljaju, Citelisa se valjda ni nemože otraga zaprljat, a Citara teže. Svi koji su vozili Zaprešić, Bistru, Podsusedsko Dolje su jako zaprljani kad voze velikim brzinama. Svaki Citaro u petak na 172 bio je skroz crn sa svih strana, ništa se nevidi pročitat, ali kad se City zaprlja, ne možeš ni broj linije po mraku pročitat.

221

Citat: 822DoDo  u Prosinac 22, 2013, 09:03:20
Jel treba ocistit garazni broj da se vidi kad je bus tak zmazan? kao da sam nesto cuo o tome a na svim autobusima koje sam jucer vidio nije se vidio gbr. a ni reg.oznaka

Za garažni broj ne znam ali registarske pločice trebaju biti čitljive. Ako nisu, prema ZSPC-u, kazna je 300 kuna.

tramvajac 92

#71
Treba, jer si na parkingu tražiš bus 165 a ne ZG 7165-AZ (nekak si mislim da rijetko tko zna regu busa kojeg traži ujutro).

221

Napisao sam vezano uz prometovanje po cestama a ne za traženje po garaži.  ;)

tramvajac 92

Za cestu je svejedno.. Valjda. To su ionak ZETovi interni brojevi koji samo njima (i ovakvima poput nas) imaju smisla  ;D

tramvajac 92

Lijepo oprano, nema kaj.



(hvala conecto)