Svasta

Autor man134, Prosinac 15, 2007, 14:13:17

Slavuj

Ja sam dobio kostolomca hahaha

obelix

Citat: shef  u Travanj 19, 2009, 20:50:56
Ja ne mogu ovo gledat...

http://www.index.hr/xmag/clanak/video-polukruzno-skretanje-iznad-ponora-autobusom/430305.aspx

ovo bi morao moći napraviti svaki vozač koji sebe smatra vozačem .

bilo bi dobro da se ovo polaže na vozačkom ispitu a ne gluposti koje su sada na "snazi"

erobuss

Zovko rasprodaje svoje benzinske crpke u BiH.

http://zepceonline.com/index.php?option=com_content&task=view&id=253&Itemid=1

Ispod možete vidjeti zanimljivu raspravu njegovih žepčaka...  :D

Berlingo

Evo jednog rijeckog bisera.Ja imam vozacku od 1988. i aktivno vozm cijelo vrijeme.U zadnjih 15 god. profesionalno.Ovakav znak nisam nikad nigdje vidio.Zar se ovo ne oznacava znakom stop ili naopako okrenutim trokutom?Najgore je sta iza ovoga stvarno stoji stop.Cemu onda ovaj biser?Za bolje poznavaoce moga grada iza njih se ljevo moze na novi cvor rijecke zaobilaznice a desno prema Vukovarskoj.

erobuss

Vlado Čuljak je Bog Citroena  :D :D :D

vlado citroen

trucker

Crazy Belgrade bus driver

neznam je li ovo već postavljano...

Crazy Belgrade bus driver

mate

Mirta

Nikad ne reci:"Nikad!".

Berlingo

A cuj, mene ti je jednom prijateljica iz Zagreba provozala od Velesajma do Luckog i nazad. Jednom i nikad vise. Znam da ima neku Hondu 700 ili 750. Kad je poslje rotora uspjela doci do 170 sledio sam se. Nikad me vise nije vozila.
A da svi imamo svojih musica, naravno da imamo i to bez obzira na godine. Evo ovo je s auto ceste prema Zagrebu.

Jumper

Iveco

Veliki sam protivnik glupiranja po gradu i to je iza mene sigurnih 20 god.

Berlingo

Za sve mlade decke. Da nebi slucajno tko se ismijavao kad vidi staru Tatru. Na momente vozila i preko 85.
View My Video

Kad sam se iskljucio sa zagrebacke zaobilaznice u momentu se stvorila kraj mene.

mmarko

Rus je to napravio da traje. ;)

conecto

Citat: mmarko  u Rujan 10, 2010, 09:03:21

A da nije ipak Čeh?
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

NP-549

Najbolji kamion na svijetu, 24 brzine, a u nijednu nemoš ubacit bez 6 međugaseva i duplih kvačila

mmarko

Citat: conecto  u Rujan 10, 2010, 09:56:40
Citat: mmarko  u Rujan 10, 2010, 09:03:21

A da nije ipak Čeh?
Izgleda da jeste  ;D .Ja mislio da je Ruski pošto ih njihova vojska koristi.Ali to je ta "škola".

Berlingo

1986. sam kao klinac doselio ovamo gdje sam sad. Pamtim kako se gradio moj dio grada. Mogu slobodnio napisati da su ti kamioni glavni bili. Neboder gdje mi stanuje punica su cak napravili Slovenci, tocnije Pionir iz Novog Mesta. Konstruktor (rijecki), Jadran, Primorje..... A betonara kraj pruge prema Sloveniji? Sjeca se tko nje? A Tatre vukle u prvoj do sadasnje dvorane i uvijek izvukle! Vukle su one i labudicu.  Joj lijepih vremena!