Svasta

Autor man134, Prosinac 15, 2007, 14:13:17

Sonja

Istina, on i Klanatrans imaju stvarno lijepo "usminkane" i sredene kamione  8-8 svaka cast

Berlingo

Klanatrans je puno jaci. Mislim da ima 20 tegljaca vise. Istina, i od iveca ce napraviti pojavu na cesti, ali Runko mi je jaci radi boljih motiva na kabinama.

Berlingo

Da li je nekome mozda zima? Uvijek ima losije od losijeg!

COVIK

Slikano lani u ljeto,auto staro par mjeseci buljimir

...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

Shole

A šta si tablice zamaskiro,  pa nek ga prepoznaju.

I kad smo već kod toga,  nije mi jasno šta im to sad znači na svakoj drugoj seriji, emisiji i svemu na TV-u  zamutit tablice od auta? 

Berlingo

Mislim da je u ovoj temi vec bilo toga. Tko voli neka izvoli. Nema tih para da bi mu ja stajao tu!

Berlingo

Gotovo je nevjerovatno sto sve postoji a covjek nikad nece vidjeti. Ovo je cijeli jedan grad. Prepoznaje li netko mozda kakav autobus? ;D

Sonja

Ja sam bila na takvim izlozbama, al nazalost u Hamburgu kad sam bila nisam stigla jer nisam imala vremena  :(
Bila sam u Ruhpoldingu (D) i u Mendrisiu (CH), naravno nisu ni priblizno par ovom u Hamburgu al svejedno fascinantno sto majstori rade u 1:87 mjerilu, a poneki u jos manjem  ;D

medo

Citat: Shole  u Listopad 25, 2011, 20:51:33

I kad smo već kod toga,  nije mi jasno šta im to sad znači na svakoj drugoj seriji, emisiji i svemu na TV-u  zamutit tablice od auta? 

A što? Tebi bi odgovaralo da ti netko gleda tablice tvog auta? Zamisli da ti recimo popusti ručna i auto ti otklizi i propadne kao ovom na slici i netko ti ga slika i stavi u novine, zamisli kakve bi sutra priče kružile o tebi , da si nesposoban vozač i slično, ljudi su takvi da se jedva čekaju narugat nekome, zato je bolje da se sve privatne tablice zamagljuju, a i postoji zakon i zaštiti privatnosti zar ne? Isto tako netko može reć da mu nije jasno zašto ljudi na forumima imaju nickove a ne prava imena zar ne?

COVIK

Citat: medo  u Studeni 05, 2011, 10:20:58
Citat: Shole  u Listopad 25, 2011, 20:51:33

A što? Tebi bi odgovaralo da ti netko gleda tablice tvog auta? Zamisli da ti recimo popusti ručna i auto ti otklizi i propadne kao ovom na slici i netko ti ga slika i stavi u novine, zamisli kakve bi sutra priče kružile o tebi , da si nesposoban vozač i slično, ljudi su takvi da se jedva čekaju narugat nekome, zato je bolje da se sve privatne tablice zamagljuju, a i postoji zakon i zaštiti privatnosti zar ne? Isto tako netko može reć da mu nije jasno zašto ljudi na forumima imaju nickove a ne prava imena zar ne?

Dobro si medo zaključija da nije povuka ručnu iako sam to zaboravija napisat.A tablice sam zamaskira jer nikad se nezna,još da me vlasnik auta nokautira da sam ga stavija na forum buljimir

Berlingo

Citat: medo  u Studeni 05, 2011, 10:20:58

Ne vjerujem uopce da rucna moze popustiti na malom autu. Prije ce zablokirati. Ovo je najvjerovatnije necija ljudska pogreska i to su najnormalnije stvari sta se dogadjaju. I ja bi postupio isto, sakrio bi je.
Zakon o zastiti privatnosti? Sta sam ja sve slikao i koje prijevoznike, meni se onda pise dozivotni zatvor! ;D ;)

Marek

Hitna pomoć dobila nove kombije. Čini mi se da su ovo Ford Tranzit.Još imaju probne tablice.

COVIK

Semafor ko semafor,rekli bi ništa čudno.Nebi ni bilo čudno da nije u pitanju jedno MALO MISTO na jednom našem lipom škoju.Aj pogodite lokaciju ;D

maky

Jel smijem ja sudjelovat?!  ;D

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

COVIK

Citat: maky  u Prosinac 01, 2011, 23:29:06
Jel smijem ja sudjelovat?!  ;D

Tebi i kolegi troosovincu je zabranjeno pogađanje :)evil