Samozapaljenja

Autor erobuss, Prosinac 17, 2007, 20:52:01

conecto

Citat: tamlover  u Svibanj 10, 2010, 23:12:42
Hm, jel to na ovom forumu više ne smiješ napisat nešto negativno o pojedinom prijevozniku? ČZT-u nije prvi put, u tom kraju školski prijevoz je na žlj razini i ovo spada u HVALA Bogu da nitko nije ozlijeđen. Da Čazmatransovim propovjednicima i misionarima na forumu ne padne teško, nije ČZT jedini koji djecu vozi s čim stigne.
A zanimljivo bi bilo čuti misli li netko da novo farbanje i logo znatno unapređuju školski prijevoz.

A da je itko probao pronaći prave uzroke loše kvalitete školskog prijevoza u HR općenito, odnosno kako se uopće dobivaju koncesije za takav prijevoz?
Postoje natječaji iz kojih se izabire "najpovoljnija" ponuda, a najpovoljnija ima samo jedno značenje - najjeftinija.
Nigdje se obično ne navode precizni kriteriji koje npr. moraju zadovoljavati vozila. Što je s onim pravilnikom o prijevozu djece - na kraju se svodi na table na prednjem i stražnjem kraju autobusa? Ali kada bi vozila bila njemu sukladna cijena prijevoza bi morala biti barem dvostruko veća da bi bila isplativa.
Zato ne treba upirati samo prstom u prijevoznike, oni plivaju na tržištu takvom kakvo jest, a njega je kreirala politika koja nije riješila financiranje školskog prijevoza na kvalitetan način. Pitanje je da li mi uopće imamo novaca za platiti kvalitetan školski prijevoz, ja mislim da nemamo, pa će i dalje biti ovakvih slučajeva.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

mate

conecto slazem se u potpunosti, za ovakve stvari sto se dogadaju nisu krivi samo prijevoznici, vec i politika koja je donjela takav zakon vezan za prijevoz djece...A i sto kazes, novaca za organizirani skolski prijevoz jednostavno NEMA, zalosno ali istinito

Tomek

Mislim da uopće ni nemamo fotku od ovog Neoplana na forumu???

zsubic3

ima slika mislim da je u temi mrculin

tomekk

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Tomek

Neoplan Cityliner izgorio...

Marek

Citat: maky  u Kolovoz 03, 2008, 09:15:15
Citat: boro  u Kolovoz 03, 2008, 09:13:50
  Ako se ne varam opet Neoplan!
Ja bi rekao - opet Transliner! Po nebrojeni put...

Ja se stvarno čudim šta je sa tim Neoplanovim Translinerima...prvo jedan od IVKO-BUSA,dalje da nenabrajam... :-\ :-\
Čuo sam da su 2 Translinera od Ivka gorila. Jeli to istina?

voznik

@moŁnar, čini mi se, da si malo promašio. Ova vijest neka ide u ZETovu temu (ZETova crna kronika).

Inače, možda zna, koji gbr je ovaj Lion´s City?

mate

Nocas na liniji Zg - Sarajevo, CTS ostao bez jednog Citylinera

http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahronika/clanak/101231038

jesrib

i prvo mjesto na "samozapaljenjima" pripada.................definitivno neoplanima...
kvalitetno odrađen posao traži kvalitetne uslove rada!

Tomek