Autotrans PJ Brač

Autor ivog, Prosinac 18, 2007, 16:53:02

Gohur

sve je ovo lipo i bajno,al di su slike tamova koji su prije vozili po bracu???4 godine svako dan bol-supetar,supetar-bol...to su bili dani ;D

COVIK

...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

conecto

Nemam pojma o Autotransu, ali zapamtio sam unikatnu bračku specijalku 1235, nažalost ovo je ona.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

COVIK

Bračka ergela setra,pa setra ,pa opet setra,pa još setra i samo setra

Shole

Citat: conecto  u Ožujak 13, 2012, 18:55:13
Nemam pojma o Autotransu, ali zapamtio sam unikatnu bračku specijalku 1235, nažalost ovo je ona.

Hmmm,  dobra opaska.  Ima li uopće na Braču koji bus da nije Setra ?

markost

COVIK

markost

PROBUS g.b. 1412 je na Braču.

markost

STEFI- GRAF

Govorili ste protiv 1228 ali ona još uvik vozi bezprijekorno zimi pali na zub skroz dobar bus za lokal :)

Portos

Citat: Gohur  u Siječanj 19, 2012, 23:26:40
sve je ovo lipo i bajno,al di su slike tamova koji su prije vozili po bracu???4 godine svako dan bol-supetar,supetar-bol...to su bili dani ;D
To su bili dani analognih fotića kada se autobusi nisu toliko fotkali kao danas a nije niti foruma bilo. Sjećam se starih gradskih Mercedesa Promet Split our Saobračaj i starih Sanosa svjetlo plave boje, zatim novijih Sanosa bijelih sa crvenom crtom kojima su kada je osnovan Promet Split our Brač postrugana slova SAO i AJ iz SAOBRAĆAJ. Također i 2 TAM-a koji su novonabavljeni sredinom 80-ih. Po osnivanju Bračtransa nabavljena su 3 polovna TAM 190 negdje iz južne Dalmacije od kojih su 2 redovito vozila a treći služio za dijelove. Gdje su završili ti busevi ne znam jer između 1990 i 1997 te 1998 i 2008 nisam dolazio na Brač.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

COVIK

Citat: Portos  u Listopad 10, 2012, 10:34:40
Citat: Gohur  u Siječanj 19, 2012, 23:26:40
To su bili dani analognih fotića kada se autobusi nisu toliko fotkali kao danas a nije niti foruma bilo. Sjećam se starih gradskih Mercedesa Promet Split our Saobračaj i starih Sanosa svjetlo plave boje, zatim novijih Sanosa bijelih sa crvenom crtom kojima su kada je osnovan Promet Split our Brač postrugana slova SAO i AJ iz SAOBRAĆAJ. Također i 2 TAM-a koji su novonabavljeni sredinom 80-ih. Po osnivanju Bračtransa nabavljena su 3 polovna TAM 190 negdje iz južne Dalmacije od kojih su 2 redovito vozila a treći služio za dijelove. Gdje su završili ti busevi ne znam jer između 1990 i 1997 te 1998 i 2008 nisam dolazio na Brač.

Tamovi su bili ex Promet Makarska

Gohur

sican se jednog 260 tama vrlo dobro,i za inat je dugo vremimena vozia ujutro dake iz bola u supetar,zadnji trap le ima jedno po metra lufta livo-desno i uvik je plesa,a diferencijal se cua ka da nikad kapi ulja nije vidia,a par puta se dogodilo da na pola puta ili pukne zadnji jastuk ili se neki k***c dogodi pa izdusi cili zadnji kraj...jedan put sam s ocem s manom f90 isa cestom iz praznica prema puciscima i sreli se s njim,jedva se mimoisli jer je prednji kraj bia u svojoj traci a zadnji na srid ceste...
e i neznan jel ima di clanak ili slika kad su se 2 busa frontalno sudarila niz vidovu goru,jedan se spusta i osta bez kocnica a drugi isa uzbrdo...taj sta je isa uzbrdo je bia najbolji tam koliko se sican,taj je cak i retarder ima...a 190tke su bile prica za sebe...

COVIK

Malo misto mali bus

proletija je ki avion ;D

COVIK