Promet Makarska - razno

Autor miky, Prosinac 18, 2007, 15:31:43

maky

A mislim da je pametnije postupio što nije išao preko Obrovca. Izgubiš nevjerojatno vremena dok se spustiš dole, pa se opet penješ gore, pa dok se dokotrljaš do Benkovca, a cesta katastrofa, rupa na rupi...

Ovako do Knina stigneš za tren (malo mučenja samo dok prođeš preko Malovana), a sad ostaje samo dilema preko Sinja ili preko Drniša. Preko Sinja svi uglavnom idu, ali preko Drniša je sve pravac (Ramljane, pa Kričke, itd.) samo pun gas i vozi pravo. Ja bi se odlučio za upravo istu kombinaciju kao i dotični vozač.

BTW, cijena karte ti je ista i za autoput i za staru cestu (nemaš puno polazaka staroom, možda 2 - 3 dnevno).

Navozao sam se preko Benkovca i Obrovca prije dok je Croag držao liniju za ZG u 14h iz Splita, ali ova kombinacija preko Knina je daleko bolja...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Paško

MA-243-AG ima novu registraciju: MA-714-BI
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

Promet ima još barem dva King Longa:
MA-699-BF
MA-242-BH
Njihove slike su bile postane na FB stranici King Longa.
A u vozni park bi se mogao uvrstiti i King Long XMQ6121G MA-210-BB koji je bio na probama u raznim JGP (Split, Osijek, Dubrovnik,...)

Paško

Ima li netko popis registracija povratnika iz Laurusa? Ono što dosada imamo:

MA-710-BI - Neoplan Cityliner N 116 H -- ex MA-155-AK
MA-355-BJ - Isuzu Turquoise 31 -- ex MA-601-AH

711-BI i 713-BI bi isto trebali biti neki od njih, ali nemam za njih podatke. 712-BI i 714-BI znamo što su. Mislim da je od njih jedino Isuzu počeo voziti (imamo ga slikanog), a da su svi ostali još na sređivanju (ako koji nije rashodovan u Zadru).

martin

Ja mislim daje 710BI ex MA356-- i taj ti je u MOSTARU limarija generalno sredjena trebao je jos jucer ili danas na cestu i jos je jedan isti poviseni gore  neznam reg. totalno limarija rasturena bus se generalno sredjiva a za njega cemo pricekat jos malo dok na cestu izadje...
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil

Paško

MA-710-BI je 100% MA-155-AK.
Znaš li što je sa S215HDH i jesu li svi autobusi još "živi" ili su neki pak rashodovani?

martin

Za jednog se pricalo da je rashodovan a za nju su isto rekli da je negdi na sredjivanju(priccaju makarski soferi)valjda ce se i ona pojavit jednog dana u novom izdanju NADAM SE

Paško

Mehaničari dolaze na intervencije u ovom Peugeotu 504.  ::|

Tomek

Zašto Peugeot koji bi trebao biti u muzeju nema roza branike  ;D

martin

Zato sto je to privatno vozilo od mehanicar(sefa garaze u MAKARSKOJ) POPAC se preziva za ime neznam jer ga svi prezimenom i zovu a nekad je i voza bus.

Paško

Ovaj se prodaje već dugo:
http://eurobus.eu.com/index.php?page=vozilo&id=877&sifra=1006
Ovo je drugi od njihova dva Isuza, ex MA-600-AH. Što je s njim bilo? Ovdje ima ST tablice, a na vratima piše Velaris. U oglasu piše "prodaje Promet Makarska". Je li bio iznajmljen Velarisu pa vraćen Prometu? ???
http://eurobus.eu.com/index.php?page=vozilo&id=1053&sifra=

Tlimfocit

Makarani (opet) otvorili liniju za Vrgorac iz Splita preko Makarske i Omiša.

alen_71

Citat: Tlimfocit  u Kolovoz 22, 2011, 13:11:32
Makarani (opet) otvorili liniju za Vrgorac iz Splita preko Makarske i Omiša.
Da odma posli otvaranja Stupice ,neidu vikendom i praznikom ...no vidit ćemo ih kad se zatvori opet Stupica kako će ić  ???

Paško

http://www.slobodnadalmacija.com/Split-%C5%BEupanija/tabid/76/articleType/ArticleView/articleId/149728/Default.aspx

buljimir buljimir
Citat: Mate Faken
- Morate me razumjeti, ne idu moji autobusi na vodu, nego na gorivo koje svako malo poskupljuje. Ja sam iz toga kraja, iz Kozica, i razumijem situaciju. Nije mi cilj ništa zaraditi, no ne želim ni gubiti. Spreman sam sufinancirati 20 posto karte, a neka ostali dio Grad Vrgorac preuzme i problem će biti riješen.