Promet Makarska - razno

Autor miky, Prosinac 18, 2007, 15:31:43

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

jadrantrans vrgorac

Evo još bolje iz Slobodne Dalmacije!
http://slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/221572/Default.aspx
Samo neznam od kud ovom kretenu novinaru da autobus ide 130 km/h, on očito ne zna za blokadu na 100km/h a ide bit pametan. Ovo je bilo na liniji Metković - Zagreb, samo da utvrdimo koji bi bus moga bit u pitanju? thumbs

jadrantrans vrgorac

Malo sam gleda slike i mislim da je Man u pitanju! ;)

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

steyr1985

Ma Matina lupeška posla ovaj čovjek svakako kroz dva mjeseca odlazi u mirovinu.

Scarface

Nadam se da je prikladna tema pošto je dotična firma vlasnik autobusnog kolodvora u Splitu. Zanima me postoji li opcija za ostavit prtljagu na kolodvoru i koliko se to naplaćuje?

tramvajac 92

Jasno da postoji, 021/329-180 je centrala kolodvora pa ih pitaj.

Paško

Još jedna Setra S 315 UL, MA-436-BO

Gradski King Long ponovno registriran, MA-437-BO
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

elvis

Paško

S 317 HDH dobila tablice MA-438-BO, a MA-439-BO je još jedna polovna S 315 UL
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

elvis

317 HDH bi mogla oko nove godine na put,a u Mostar je na remont stigla S319 UL-ex Rombs tours

jesrib

Citat: jadrantrans vrgorac  u Rujan 20, 2013, 13:33:00
Evo nastavak!
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/222037/Default.aspx

kolega, bolje da si otiso sa "mrljom" u penziju, nego da je nisi doceko... volan nije igračka, vjeruj i najboljima se desi neočekivano... a putnik če i dalje ostati putnik, da mu 100% udovoljis on to brzo zaboravlja a kad 1% zgrjesis,odma svi pročuju... a sta čes takav nam je poso. želim ti da u penziji uživas a nama ostalima da je dočekamo...  :)evil
kvalitetno odrađen posao traži kvalitetne uslove rada!

elvis

Prinova ce za koji dan biti na drumu,a u lijevom dijelu slike vidi se i S 319 UL koja je sad na remontu

Urbino LE

Ovo se sve stariji busevi kupuju, super iskorišten ulazak u EU, slobodno tržište do beskraja, idealno da se naše ceste pune polovnjačama sumnjive kvalitete.