Displeji

Autor maky, Prosinac 21, 2007, 22:21:19

COVIK

...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

Paško

Na 287 (koji vozi na liniji 1 stalno) još uvijek ne svijetli broj na prednjem displayu
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

koordinator

koordinator

Šteta šta nemam prednji ali eto... g.b. 252 na direktnoj.

neopran

Citat: koordinator  u Lipanj 26, 2013, 15:52:19
Šteta šta nemam prednji ali eto... g.b. 252 na direktnoj.

direktna ne ide sa solinske nego s kolodvora na obali ?

koordinator

Zapravo bi tribala ić od Križina prema VR-u ali nisam nikad vidia odakle kreće, samo znam da siđe niz Zvonimirovu na pazar.

koordinator

Ove displeje na novim kombijima je gotovo nemoguće uhvatiti, evo moji pokušaji po noći :D
Prednji

Malo iz bližega

Bočni, ovaj put sa linijom 1  ;D ;D

Bočni iz bliza sa linijom 30

Natpisi su isti na prednjem i bočnom displeju dok na zadnjem piše broj linije u troznamenkastom formatu.

Paško

Displeji na žutim Dailyjima su sad skroz riješeni, uredno se pokazuje broj (bez dodatne prve nule) i trasa na sva tri displeja...

Josip-Split

Citat: Avtomontažafan  u Srpanj 26, 2013, 23:15:10
Displeji na žutim Dailyjima su sad skroz riješeni, uredno se pokazuje broj (bez dodatne prve nule) i trasa na sva tri displeja...

hahahhaha vidija san danas kako su uređeni  ;D na 283 prednji i bočni vrte liniju 81 ,na zadnjem je 38 a bus na liniji 22 ,naravno sa tabelom  >hammer<

koordinator

Meni je zanimljiva ona koso-valovita crta koja označava novi red ili šta već  ;D.

Paško

Nakon toliko mjeseci napokon riješen prednji display na g.b. 287, sad se prikazuje i broj linije

koordinator

Na displeju g.b. 287 se sada između broja linije i ruba displeja, u nekih 20cm širine, pokazuje naziv linije paralelno sa glavnim koju putuje na ostatku displeja. Slika je loša ali se vidi šta se treba vidjeti.

A na liniji 38 svaki bus ima drugi natpis na displeju evo jednoga od njih

Nekidan sam na Citaru vidio Split - Aerodrom, a jučer na Conectu Split - K. Štafilić.  ;D

A na jednom od žutih Dailyja šta voze liniju 22 na prednjem displeju se vrti l.22, na bočnom l.31, a zada piše 038.  >hammer< Naravno tu je i tabla linije  ;D ;D

EDIT: Rijetko viđen displej

Josip-Split

danas na liniji 18 gb 190 ,a na displeju ''SPLIT-KUČINE''  >hammer<

Urbino LE

Tako triba thumbs, kada je firma sprdačina nego bude u stilu. 8-8

U biti te displaye ili mijenjati novima ili staviti van uporabe, ovako nema smisla, jako se slabo vide plus nisu jednostavni za programirat.

prometnik

Na g.b. 238 na liniji bubici-sirina ne koriste display nego obicnu tablu ???
kupi kartu spasi Promet