Displeji

Autor maky, Prosinac 21, 2007, 22:21:19

XDonald

Jutros na #029 i #012 ....

IgorKlasik

Zanimljivo.
Kako to da ima broj linije na sredini, a odozdao klasično?

netko

Jednostavno. Netko je umjesto slova samo upisao broj 11 i centrirao ga.
Mene više muči zašto ne postoji jedinstvena shema za sve buseve.
Ovako je to kombinacija štampanih i pisanih slova, manjka odredišta i sl....
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

Paško

Meni je to čudno, linija 11 nije se ništa mijenjala pa da nešto nije u redu s rutom linije. Inače, vidio sam prije par sati #020 s tabelom i displejem koji radi, ali na boku ima ispisan broj (18) dva puta, jednom na odvojenom displeju za broj i jednom na većem displeju.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

Evo te situacije na #040, a viđena je i na još nekim Citarima (pretežno najnovijima).

Nitko

Danas na #020 nije radia displejer. Bio je na liniji br. 11 ili 18. Nisam vidio tabelu jer je bia u daljini.

NP-549

Citat: amfan  u Rujan 30, 2020, 22:13:33
Evo te situacije na #040, a viđena je i na još nekim Citarima (pretežno najnovijima).

Netko je bazu linija nakrcao sa podacima za IvecoCrossway  LE. On nema mali bočni pa je broj linije zajedno sa trasom.  Citaro ima taj mali i on je spojen isto ko stražnji

Nitko

Ja sam vidio ovaj tjedan već nekoliko puta takav displejer linije br. 11 ali ona se i dalje okreće na HNK.

Paško

Da ne bude nepotrebne diskusije i zbunjujemo druge ljude, maknuo sam sliku displeja koja je stavljena - greškom je bila upisana kriva šifra i brzo ispravljena. Rano su upisane nove trase i zato se pojavljuju razne varijacije. Prva stanica, inače, trebala bi biti u Lori.

MAN SU220

Citat: Nitko  u Listopad 09, 2020, 17:39:18
Ja sam vidio ovaj tjedan već nekoliko puta takav displejer linije br. 11 ali ona se i dalje okreće na HNK.

Citat: amfan  u Listopad 09, 2020, 17:41:27
Prva stanica, inače, trebala bi biti u Lori.

Hoće li 11ku produžit do Spinuta ili do Lore?

Paško

Pretpostavljam da će polaziti iz Lore i prolaziti kroz Spinut. Onda bi sedamnaestica mogla zaobić Loru. Vidjet ćemo kad se trasa promijeni.

Paško

#255 vozi na trici, radi mu samo bočni displej.

MAN SU220

Citat: amfan  u Listopad 16, 2020, 15:13:28
Pretpostavljam da će polaziti iz Lore i prolaziti kroz Spinut. Onda bi sedamnaestica mogla zaobić Loru. Vidjet ćemo kad se trasa promijeni.

Ne vjerujem jer linija 11 sa samo 17 polazaka radnim danom nema nekog učinka, morat ce onda uvest i drugo auto da vozi cijeli dan sa razmakom 30 - 35 min.

Paško

#220 na 16 i #048 na 35 voze bez broja na bočnom displeju. Ima trase, a nema broja. Vjerojatno opet neko krivo upisivanje šifre pa imamo Citare s dva broja na boku i neke bez.

Paško

#243 bez displeja i s improviziranom tabelom ::|