Subotica-trans -- slike

Autor autobusi.org, Prosinac 23, 2007, 10:29:35

Suboticanin

Isuzu G.Br.701 sa novom kolor šemom.

Autor slika:sboy

sboy

Sto se tice conekta,motor mu je koliko ja znam 320KS,Voith menjac,jedino je steta sto nema intarder,sobzirom da se radi o novijem autobusu.Niskopodan je,ima rampu za invalide na srednjim vratima i moze bus da se spusti skoro do asfalta na tu stranu,ako ima potrebe za tim.Dobro se pokazao kod nas,mana mu je potrosnja goriva,koja velika(49-54litara/100km),a zna nekad i vise da trosi kad se koristi klima,dodje i do 60 litara/100km.Uglavnom je komforan i odlican za voznju po gradu.

Majstor

Svaki Voith mjenjač u sebi ima intergriran retarder / usporivač / tako i taj
Možda nemate neki od uvjeta ili smetnju na upravljanju pa isti nije u funkciji ali postoji konstrukcijski u mjenjaču
Samo mi sudite pošteno !

sboy

Citat: Majstor  u Lipanj 10, 2010, 22:28:56
Svaki Voith mjenjač u sebi ima intergriran retarder / usporivač / tako i taj
Možda nemate neki od uvjeta ili smetnju na upravljanju pa isti nije u funkciji ali postoji konstrukcijski u mjenjaču
To u menjacu za retarder znam da ima i u funkciji je,ali nema posebno da ga vozac moza koristiti na rucici kad hoce,mada za gradski prevoz i nije to toliko bitno i neophodno.

Suboticanin

Još malo Conecta,G.Br.72 na liniji 3

sboy

pocetna stanica Makova Sedmica ;)

Suboticanin

Da,da.Zapravo,ćerkin dečko je sa Makove,a njegov tata je vozač u Su-transu. :)

sboy

Aha,mislim da znam o kom se vozacu radi ;)

Suboticanin

Duži G.Br.101 a radi prepodne.Mirko Babić.

Suboticanin

IK-103P,G.Br.56 i MB Conecto,G.Br.72 u garaži.

Autor:sboy

sboy

Suboticanin

IK-103,G.Br.68 na liniji 1/a

Tomek

sboy

Sutra bi trebalo da idu 3 autobusa za Zagreb zbog zavrsetka "Exit"-a u Novom Sadu.Dva su nam sigurna,a to su Volvo g.br:27 i g.br:1,a Volvo g.br:5 ce ici po potrebi iz Novog Sada,ako bude bilo guzve.Eto Vam prilike da ih slikate u Zagrebu :D

Suboticanin

IK-111,G.Br.76 na liniji 16