Subotica-trans -- slike

Autor autobusi.org, Prosinac 23, 2007, 10:29:35

sboy

Moj drug Jovo izgleda nije cuo kolike su nove kazne za ne postovanje saobracajnih propisa,nije upalio svetla na MAN-cetu,a to je kazna 5000,koliko ja znam....

Suboticanin

Citat: sboy  u Prosinac 16, 2009, 22:09:42
Moj drug Jovo izgleda nije cuo kolike su nove kazne za ne postovanje saobracajnih propisa,nije upalio svetla na MAN-cetu,a to je kazna 5000,koliko ja znam....
Pa,znaš,jednom kada se bude opekao,neće ni gasiti uopšte.:)

Suboticanin

Napokon,otoplilo.:)Dosadila mi je hladnoća.Nisam mogao često izaći da slikam.:)

Suboticanin

Stara legenda,IK-161,G.Br.98 na  liniji 1/a

sboy

Ta legenda moze polako da ide u staro gvozdje,los je za voznju i ne vuce kao nekada...pre je to bila zver kad sam ja poceo voziti,a sad je nula odbusa...

Suboticanin

Ja sam se jako iznenadio,kada sam čuo,da su rashodovali IK-161,Garažne brojeve 85 i 87.Ti autobusi su bili poslednji kupljeni iz ove serije.G.Br.85 je dugo vozila Milomirka.G.Br.98 je prvi kupljeni IK-161,a izgleda,da će najduže i da vozi.Šta je sa 94 i 96?Još rade ili su i oni rashodovani?Ne viđam ih na ulicama.Još ponekad vidim 91-icu.Neki dan sam ga video na 6-ici.Bio mu je ispušten zadnji levi jastuk na prikolici.Sirota kondukterka.:D

sboy

Nazalost,dva najbolja(po meni i 99% vozaca)autobusa 85-ica i 87-ica su rashodovani zbog necijeg hira,vrlo zalosno od strane rukovodstva,iako su im motori bili ok i bukvalno "ne otvarani",a samo im se limarija trebala odraditi,pa su oni uzeli najvece krsine,pocevsi od:96,94,91 i 98 da prave sto im se kao vise isplatilo....gluposti.Milomirka je presla u prigrad-turizam i pre nego sto su rashodovali 85,ali ga je zalila kada su ga sekli na krompiristu(tako zovemo zadnji deo firme gde stoje otpisani busevi,koji cekaju seckanje).Garazni br:94 i 96 stoje u rezervi i izdaju se u najnuznijoj potrebi,zato sto su najgori od svih zglobnjaka.Cak je i ta 91-ica bolja u pogledu motora i ostalog,ali mu je mana u poslednjih godinu dana taj zadnji jastuk,koji retko kada dobije redovno vazduh,a kad se napuni onda zna biti kriticno,jer jako visi i zna zuljati po asfaltu,mada su vec i kondukterke navikle na taj problem ;D Sve u svemu,IK-161 treba polako izbacivati iz upotrebe,jer vise nisu u top stanju kao nekad,a firma nece da ulaze u njih...pa dok idu...idu.

Suboticanin

Citat: sboy  u Prosinac 24, 2009, 21:48:46
Nazalost,dva najbolja(po meni i 99% vozaca)autobusa 85-ica i 87-ica su rashodovani zbog necijeg hira,vrlo zalosno od strane rukovodstva,iako su im motori bili ok i bukvalno "ne otvarani",a samo im se limarija trebala odraditi,pa su oni uzeli najvece krsine,pocevsi od:96,94,91 i 98 da prave sto im se kao vise isplatilo....gluposti.Milomirka je presla u prigrad-turizam i pre nego sto su rashodovali 85,ali ga je zalila kada su ga sekli na krompiristu(tako zovemo zadnji deo firme gde stoje otpisani busevi,koji cekaju seckanje).Garazni br:94 i 96 stoje u rezervi i izdaju se u najnuznijoj potrebi,zato sto su najgori od svih zglobnjaka.Cak je i ta 91-ica bolja u pogledu motora i ostalog,ali mu je mana u poslednjih godinu dana taj zadnji jastuk,koji retko kada dobije redovno vazduh,a kad se napuni onda zna biti kriticno,jer jako visi i zna zuljati po asfaltu,mada su vec i kondukterke navikle na taj problem ;D Sve u svemu,IK-161 treba polako izbacivati iz upotrebe,jer vise nisu u top stanju kao nekad,a firma nece da ulaze u njih...pa dok idu...idu.
E,hvala ti na ovim informacijama.Ja sam još letos pitao Tikvicki Ilonu,da li zna šta je sa ta dva autobusa,naravno ona to nije znala.Hvala Bogu,sada imam nekog,od koga mogu saznati neke stvari koje me interesuju,što se Su-transa tiče.Hvala ti još jednom.

sboy

Tikvicki  Ilona...od nje ne mozes puno toga saznati,jer je ona u upravnoj zgradi gore,radi na odrzavanju racunara i opreme,odelenje informatike...Samo pitaj sta god te interesuje,dobices informaciju iz prve ruke,ukoliko je to moguce ;D
``

Suboticanin

To se dalo primetiti,pošto mi je dala broj telefona Fazekaša.Nazvao sam njegovu sekretaricu,ali nisam uspeo ostvariti kontakt sa direktorom.

mate

Gbr.12 danas na liniji Zagreb - N.Sad - Subotica

mate

Gbr.27 danas na liniji Subotica - Zagreb

Suboticanin

MB Conecto,G.Br.72 na liniji 3

IK-103P,G.Br.16 na liniji 23

Suboticanin

MB Conecto,G.Br.72 na liniji 3 večeras,13.01.2010.

IK-103,G.Br.68 na liniji 3

Suboticanin

MB Conecto,G.Br.72 na liniji 3