Autobusi - razno

Autor t4, Prosinac 11, 2007, 16:01:42

tramvajac 92

Pa Citaro je za savršenu cestu a Conecto za sve šta se može zvati kopnom..

421

Citat: tramvajac 92  u Studeni 20, 2009, 18:35:07
Ajde nek im je sa srećom...
Btw. s kolko goriva (u litrama) se može napuniti Citeles 18m i kolko O405GN2 imaju konja?
prelistaj si temu Citelis CNG pa ćeš sve naći!( lijenčino!  :P )
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Daniel

Danas u 9 na Zagrebačkoj dizalica šlepala poplavljenu kockicu bez gb-a! Reko bi da je to bio 401-405 to jest 801-805.

Sigurno će se netko nać na forumu ko ima prave informacije

Majstor

To je uređen 801 nema reg. pa ga vuku
Samo mi sudite pošteno !

conecto

Conecti polako dobivaju oznake za prijevoz djece. Očito se vozi sve više sve i svašta pa školski busevi više nisu dovoljni.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Tomek

To mi je sve zanimljivije, jer sve češće vidim Bišćanicu i Miklu tours kako voze klince po zapadnom dijelu grada. Čudne mučke su u igri.

man750

Ako su nedavno dobili oznake za skolski prijevoz , zasto su ih stavili na krivo mjesto?
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

Shole

I di su im pojasevi ? 

conecto

Ne znam, oznake su tu, ne bih rekao da voze školske linije već eventualno posebne vožnje kojih je sve više, a na njih se navodno pojasevi i te stvari ne odnose.
A gdje oznake trebaju biti valjda ne zna više nitko. Do nedavno su i na školskima bili s jedne strane, pa je pravilnik valjda promijenjen pa su ih prebacivali na drugu stranu.
A GDJE JE POANTA?

man750

Stari pravilnik je zahtijevao oznaku na prednjoj i zadnjoj stjenci autobusa koja je morala biti zuta ,a novi kaze na prednjoj strani lijevo ,a otraga desno sto kad pogledas i ima neke logike. Ali pojasevi za djecu? Ko ce ih natjerati da se vezu? A vozac nije odgovoran ako se putnik nije vezao. ali ce isto naj.... ako se nesto dogodi. kao onaj kome su djeca ispala ,a niko se u medijima nije upitao sto su te djevojcice radile u vratima, a nisu bile na svojim sjedistima vezane.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

421

Citat: conecto  u Prosinac 09, 2009, 08:05:00
Ne znam, oznake su tu, ne bih rekao da voze školske linije već eventualno posebne vožnje kojih je sve više, a na njih se navodno pojasevi i te stvari ne odnose.
A gdje oznake trebaju biti valjda ne zna više nitko. Do nedavno su i na školskima bili s jedne strane, pa je pravilnik valjda promijenjen pa su ih prebacivali na drugu stranu.

Tvoj conecto bude jedini bez oznaka za školski prijevoz?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

conecto

A tu na slici je bio star jedno 2-3 mjeseca...
A GDJE JE POANTA?

ipiljek

Jučer viđen Eurobus kak ga šlepa ZET dizalica kod zgrade HRT-a u smjeru zapada! ???
18.3.2009. MAN SG220 POSLJEDNJI PUT U PROMETU, TE UJEDNO I MOJA ZADNJA VOŽNJA S NJIM NA LINIJI 124 !!

Majstor

u Arz gbr869 Vukovar donacija kao i mali Nm 152 cini mi se gbr 20
Samo mi sudite pošteno !

Tomek

Jel zna netko koji to Mercedes O405N stoji već mjesecima(doduše, ne stoji, kreće se) u policiji u Vrapču? Može ga se vidjeti iz vlaka između stanica Kustošija i Vrapče?