Autobusi - razno

Autor t4, Prosinac 11, 2007, 16:01:42

lovac27

Poplavio je i gbr 423

sada su plavi: gbr. 801, 808, 813, 818, 819, 422, 423, 424 i 879 i 882

MAN19464

801 potrebno ponovo radit limariju i farbanje sav je zahrđao i na puno mjesta trune

conecto

A kačamali gb 605 dobro zahrđao kod zadnjih vrata nakon samo dvije godine i prijeđenih 80 tkm.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

sokre

Ovi novoofarbani vrlo brzo počnu trunuti. Kaj ih tako loše pripreme prije lakiranja?

Shole

Za 801 me ne čudi pošto je ipak to TAZ Dubrava, a ne pravi Mercedes, dok je kod ovih "pravih" Mercedesa vjerovatno nešto drugo u pitanju.  Ko što si sam spomenuo lošu pripremu, odnosno izbjegavanje zamjene dotrajalih limova kod prošlog farbanja.

conecto

Počinje škola, izlaz se krpa, svaki bus fali kao npr. 458 kojem je razbijeno staklo na zadnjim vratima ovog vikenda.

A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

sokre

Nedavno je bila manja rasprava o novoofarbanim zahrđalim autobusima.

Jučer sam više puta vidio poplavljeni 801 - možda nije prošlo ni godinu dana od kako je nanovolakiran (molim ispravite me ako griješim), a kob blatobrana i na pragovima je jako procvjetala hrđa. I dosta jasno se vidi okomita pukotina na limu iznad stražnjeg kotača i prozora ...

Sav je nekako jadan.. Kao da mu se bliži kraj.

sokre

Mislim da je g.b. 89, dobio je nove naljepnice oko vrata - ulaz i izlaz.

Neobične, nikad viđene kod nas. :)

Također, ispod desne strane šoferšajbe, na maski, ima zalijepljenu okrugu naljepnicu na kojoj je broj jedan (1) .

Zna li netko nešto o tome?

Da dodam, vozio je na liniji 168.

marin

To je zamjenski bus 1 valjda, ta naljepnica je od prije, a za ovo ulaz izlaz nemam pojma...

dominik,

Citat: marin  u Svibanj 05, 2011, 15:56:39
a za ovo ulaz izlaz nemam pojma...
To je isto od prije,valjda je bio na posudbi (probi) u Osijeku,pa ima te naljepnice.

tramvajac 92

sokre

Taj bus je bio. Vidio sam mu masku, tu naljepnicu i broj 89. Mislio sam da je dvovrati, broj me zbunio.

Misterij riješen..

Westin

Danas oko 17:15 na Jadrankom mostu u smjeru Save viđena 15-stak školskih buseva kako voze djecu pod pratnjom policije

Neprilagodjen

to je bilo studenstko hodocasce u bistru ;)

Portos

Ove subote pokraj Duge Rese

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.