Autobusi - razno

Autor t4, Prosinac 11, 2007, 16:01:42

svicar

Koliko isti ima godina?

Portos

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

sokre

Voze li još MAN-ovi biodizeli na biodizel?

Kako ih ne šalju u pomoć APD-u, možda je razlog što nemaju biodizel pumpu nigdje u blizini.

svicar

Citat: Portos  u Svibanj 15, 2011, 23:03:11
Citat: svicar  u Svibanj 15, 2011, 19:24:28
Koliko isti ima godina?
8 (2003)
Ne znam koji je to model , mi imamo MAN-a iz 1996te i dosta je dobar 700.000 i nesto kilometara, imamo par 1999to 93x.xxx i 97x.xxx kilometara, ali nemaju trulezi.Scanie su ionako od aluminiskih panela radjene , tako da su tu ok. Ovo treba pod hitno sanirati

Tomek

Mercedes Citaro poznatiji kao Šitaro.

Portos

Citat: sokre  u Svibanj 15, 2011, 23:43:16
Voze li još MAN-ovi biodizeli na biodizel?

Kako ih ne šalju u pomoć APD-u, možda je razlog što nemaju biodizel pumpu nigdje u blizini.
Vozili su jako kratko vrijeme. Voze na običan Eurodiesel, možda u njega stavljaju 10% Biodiesela, to sam negdje čuo/pročitao ali ne mogu sa sigurnošću potvrditi.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

sokre

Propast alternativnih goriva u javnom prijevozu.

Ako ne mogu, neka prizaju da ne mogu i 100% dizel. Funkcioniralo je 100 godina, moći će još nekoliko dok ne izgrade kvalitetnu i pouzdanu infrastrukturu.

221

Propast se dogodila zato, jer kao i uvijek, tamo gdje stručnjaci trebaju imati glavnu riječ, oni je nažalost nemaju.

Glavnu riječ imaju zato narcisoidni, bahati, umišljeni i galamdžijski tipovi kupljenih struka, kojima je jedini cilj u životu sadržan u paroli ''svake 4 godine pobijeđujem ja''.

Zato se kod nas ništa ne isplati, ništa ne funkcionira, ništa se ne proizvodi, ništa ne radi, ništa ne uspijeva.    >:( >:( >:( >:(

lovac27

Poplavio i gbr. 878. Lijepo mu stoji.

Mirta

Jedan stari Zagrepčanac mi priča da je 60-ih godina vozio autobus na kat sa Savskog mosta u Samobor (do starog Šmidhenovog kupališta).  ???
Nikad ne reci:"Nikad!".

Tomek

Ranih 60-ih liniju Črnomerec - Podsused su vozila 4 katna Leylanda gbr 61-64 od čega su 2 završila u Sarajevu.

conecto

Navodno su u Sarajevo putovali obilaznim putem preko Mostara jer nisu mogli proći ispod nekih mostova.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Neprilagodjen

lovac27

To je već pisalo....već ima sigurno 2 tjedna da je popalvio 878

Neprilagodjen