Autobusi - razno

Autor t4, Prosinac 11, 2007, 16:01:42

Ivan

Citat: cacciamali  u Veljača 08, 2009, 00:14:14
heh, ovo su stanice još dok ih je karmela najavljivala, al nema veze, veliki napredak ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ma kakvi, kad je zamijenjena Karmela samo par stanica se promijenilo, ovo su prethistorijska imena stanica prije Karmele... :-\

tram4

Citat: 231  u Veljača 07, 2009, 22:14:02
Neznam jeste li primjetili,ali već nekoliko dana na Zetovoj internetskoj stranici se nalaze nove karte s trasama autobusnih linija po okretištima!  :D

Majko, koje kriminalne stanice...  ???

Daniel

Sramota!

Evo maloprije sam se vozio u novom Citariju i otraga je već pošaran , pa kad prije!?

Fakat sramota!

mansg313

Citat: Daniel  u Veljača 21, 2009, 19:53:58
Sramota!

Evo maloprije sam se vozio u novom Citariju i otraga je već pošaran , pa kad prije!?

Fakat sramota!
Da nije 545 možda?

Tomek

Danas u Podsusedu par ljudi koji su došli sa autima KR tablica gledali MAN NM 152 gb19.
Možda će biti prodan ???

Portos

Citat: Tomek  u Veljača 26, 2009, 14:23:14
Danas u Podsusedu par ljudi koji su došli sa autima KR tablica gledali MAN NM 152 gb19.
Možda će biti prodan ???
Jutros je vozio na liniji 177, viđen oko 6.45h na stajalištu u Podsusedu. Vozio sam pokraj njega, poprilično je truljav čudi me da ga nisu obnovili poput 18 i 20.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

STIB

Čini mi se da nitko do sada nije uočio ovo:

::|
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

ipiljek

Gle stvarno....sad ni ja ne znam točno. :D
18.3.2009. MAN SG220 POSLJEDNJI PUT U PROMETU, TE UJEDNO I MOJA ZADNJA VOŽNJA S NJIM NA LINIJI 124 !!

mansg313

Citat: ipiljek  u Veljača 28, 2009, 18:43:21
Gle stvarno....sad ni ja ne znam točno. :D
E pa j.... ti ovu državu kad se nemogu dogovoriti gdje će staviti broj na autobus na nekim Citarima je na sredini ispod zvijezde,na 550 je ispod desnog svijetla(kao na 518),neki imaju bočni broj neki nemaju,kokošinjac 93 je valjda jedini koji ima gb na haubi...samo da MAN-ove tako ne upropaste >:( ::|

STIB

Ovaj put nije problem u broju...
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

šišipa

boja felgi?, ili u grbu?

ipiljek

18.3.2009. MAN SG220 POSLJEDNJI PUT U PROMETU, TE UJEDNO I MOJA ZADNJA VOŽNJA S NJIM NA LINIJI 124 !!

Ivan

Grb i broj nisu na istom mjestu...

Ali u ovom kaosu to je još najmanji problem, uostalom, pa i 538 ima potpuno drugačije brojeve od ostatka svoje serije. ::| Žalosno.

Portos

Citat: ipiljek  u Veljača 28, 2009, 21:37:34
MJESEC - ZVIJEZDA ;D :D
Imaju u ZET-u dosta tih "krivih" grbova i nastoje ih ne koristiti ali kada pomanjka "pravih"...
Dobro je da STIB ima oštro oko i veliki zoom na fotoaparatu!

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

STIB

Citat: Portos  u Ožujak 01, 2009, 08:41:55
Citat: ipiljek  u Veljača 28, 2009, 21:37:34
MJESEC - ZVIJEZDA ;D :D
Imaju u ZET-u dosta tih "krivih" grbova i nastoje ih ne koristiti ali kada pomanjka "pravih"...
Znači li to da sad treba(m) provjeriti i sve tramvajske grbove?
Po brzoj provjeri na nekoliko tramvaja sam shvatio da je ovaj put stariji bus (538) imao krivi grb, a noviji (542) pravi, ali sad više uopće nisam siguran što je pravo a što krivo.
Čini mi se da smo na tramvajskom forumu svojedobno o tome raspravljali, pokušat ću potražiti...
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU