ZET razno

Autor tamlover, Prosinac 30, 2007, 18:08:00

421

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

brunok

u Zagrebu ih postavlja Firma"GAMONT"

Ivan

Citat: Tomek  u Ožujak 31, 2009, 13:19:14
Idemo dalje s kumom i skandalima

http://www.net.hr/

BTW ovih dana diljem grada niću nadstrešnice na raznim stajalištima pa me baš zanima tko njih dobavlja.
Niču i na najglupljim mjestima gdje za njima nema nikakve potrebe, poput okretišta Graberje i Krvarić, tamo praktički nitko ne čeka bus, ljudi znaju kad bus vozi i kad je ovo početna stanica nemaju što čekati nego samo dođu i uđu, za onog jednog putnika u mjesec dana koji dođe prerano i baš mu padne kiša mislim da je stvarno smiješno sagraditi nadstrešnicu...

conecto

Citat: Ivan  u Ožujak 31, 2009, 20:20:22
Citat: Tomek  u Ožujak 31, 2009, 13:19:14
Idemo dalje s kumom i skandalima

http://www.net.hr/

BTW ovih dana diljem grada niću nadstrešnice na raznim stajalištima pa me baš zanima tko njih dobavlja.
Niču i na najglupljim mjestima gdje za njima nema nikakve potrebe, poput okretišta Graberje i Krvarić, tamo praktički nitko ne čeka bus, ljudi znaju kad bus vozi i kad je ovo početna stanica nemaju što čekati nego samo dođu i uđu, za onog jednog putnika u mjesec dana koji dođe prerano i baš mu padne kiša mislim da je stvarno smiješno sagraditi nadstrešnicu...

A izbori?

A jesi Ti vidio one neonske reklame po njima od kojih mi vozači (kad je bus u stanici pod određenim kutem) uslijed refleksije u staklima ne vidimo retrovizor i zatvaramo vrata pred nooooosom...

A one nose lovu...

Kaj misliš da to ima puno veze s kišom?
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Ivan

Ah, gore na Krvariću su ljudi dovoljno sretni da im vozi bus kad na tom (dugom i teškom) potezu u busu nikad nema više od 5 ljudi, još ako dođu novi i to bi mogao biti plus (iako nisam nikad čuo da se netko žali na NL 263, samo to glavešine ne znaju pa misle da ih treba zamijeniti, ili ni ne misle to nego su samo puknuli brojku 214 koja im se svidjela), a mislim da nadstrešnicu ignoriraju jer im jednostavno nije potrebna... Treba sagraditi nadstrešnice, samo mene brine kojim idiotnim principima određuju gdje su potrebne (isto se pitam i za displeje po gradu), a usrećivanje građana ako ga nadstrešnica usreći može donijeti njegov glas, ovo na Krvariću ne pomaže nikome, osim eventualno rođi koji je pokupio lovu od gradnje.

dean25

Na terminalu Borongaj,točnije na autobusnom ugibalištu (uz željezničku prugu) na Branimirovoj,osvanula nova "moderna"nadstrešnica.Do sada,s tog su ugibališta kretali autobusi Čazmatransa prema Dugom Selu,a već neko vrijeme Čazmatransove linije kreću iz ulice D.Budaka nasuprot terminala,tako da je ovo stajalište na Branimirovoj sada bez buseva.
E sad,ako je ugrađena nova čekaonica na Branimirovoj,za koje autobuse-linije je predviđeno po novom to?
I da,nešto se šuška po Dugom Selu da se ZET uskoro vraća u njihov grad.
Ima li tko ikakvih informacija?

Ivan

Ma te nadstrešnice stavljaju kud god stignu bez nekog posebnog plana, već sam naveo primjere brdskih okretišta poput Graberja, a ima sve više i na stanicama u smjeru iz grada pri kraju linije kao npr. na stanici M. Tartaglie na 146 prema Jankomiru gdje se valjda ukrca troje ljudi dnevno, sasvim besmisleno, tako da se ne čudim i ako ih stave na stanice koje uopće ne koristi niti će uskoro koristiti ijedna linija...

Daniel

Stavljkaju ih bez smisla i po tramvajskim stanicama i uguravaju na mjestima gdje je pre usko za njih

manoplan

Citat: Daniel  u Travanj 19, 2009, 16:34:42
Stavljkaju ih bez smisla i po tramvajskim stanicama i uguravaju na mjestima gdje je pre usko za njih

Ja sam im od srca zahvalan za onu na križanju Ilice i ulice Oranice, gdje linije 136 i 146 skreću, jer je tamo nemoguče doćekati bus kad pada kiša, a ti igrom slučaja nemaš kišobran.  :)

STIB

Nova nadstrešnica je i na Bundeku, jutros mi je dobro došla kao zaštita od kiše, ima i popis linija, ali nešto je ipak napravljeno sasvim krivo - što?

Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

citaro

Možda to što su reklamu stavili sa one strane sa koje dolazi bus, pa putnici ispod nadstrešnice ne vide dolazi li koji, a također niti vozač ne vidi ima li putnika na stajalištu ?

STIB

Citat: citaro  u Travanj 19, 2009, 19:12:57
Možda to što su reklamu stavili sa one strane sa koje dolazi bus, pa putnici ispod nadstrešnice ne vide dolazi li koji, a također niti vozač ne vidi ima li putnika na stajalištu ?
Upravo tako! To je baš na ovom stajalištu jako važno, jer kad putnika na stajalištu nema, autobus može već prije semafora biti u srednjoj traci.
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

Daniel

Zanimljivo!

Ovo plavo s brojevima linija! To još nigdje nisam vidio , doli na onim starim za tramvaje

tamlover

Citat: Daniel  u Travanj 19, 2009, 19:40:25
Zanimljivo!

Ovo plavo s brojevima linija! To još nigdje nisam vidio , doli na onim starim za tramvaje

To je sad standard na stajalištima.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

igor 409

Citat: dean25  u Travanj 19, 2009, 15:40:49
I da,nešto se šuška po Dugom Selu da se ZET uskoro vraća u njihov grad.
Ima li tko ikakvih informacija?

Kada izlazi Čazmatransova koncesija?
Mislim da možda nebi bilo loše da se Dugo Selo vrati ZET-u jer većina građana putuje u Zagreb i time dobiva jednog prijevoznika a ZET linije na području koje je poprilično naseljeno. Postavlja se jedino pitanje s čim bi ZET tamo vozio i da li mu to uopće treba jer mislim da nema smisla voziti tako daleke linije s niskopodnim busevima. Na nekadašnje 265 i 266 bi mogli slati Conecte ali Citaro (možda preživjeli O 405 GN) na 264 koja ima 30-ak km ..hm.. mislim da to nebi bila preudobna kombinacija. Tu su još i nove linije koje trenutno voze po Dugom Selu a garaža je u Dubravi no "bumo vidli kaj bude i ako bude"