SLAVEK PROMET, Travnik

Autor markost, Prosinac 31, 2007, 15:14:30

markost

Slavek Promet d.o.o.
Travnik, Nova Bila bb
tel. 00387 30 707784

Evo danas u Splitu na kolodvoru ekipa iz Slaveka je cilo jutro nešto popravljala,a pomagali su im i kolege iz Livna.Inače ovaj autobus je u katastrofalnom stanju,kederi sa prozora čak otpadaju,cili je ruzinav itd,itd.Jadan onaj ko se u njemu mora vozit.Linija:Split-Kakanj.

lerotai

evo moje slike od subote kod trilja

autobus je star ... znam da godinama vec vozi ovu relaciju i to skoro pa svaki dan .... :(
no sikiriki

markost

Mislim da je i ovo slavekov.Ne zna se koji je u boljem stanju.

ist

Da, ovo je sigurno Slavekov. Inače, liniju za Kakanj održavaju u kooperaciji s karlovačkim Autotransportom

tamlover

A dobrog prijevoznika Karlovčani pokrivaju.
Pretpostavljam da njih nema na toj liniji.
Inače ovo je totalna katastrofa i u normalnoj državi bi ti autobusi prolazili rigorozan pregled na GP-u pa da vidim ko bi ih pustio...
Ja sam prije par godina s odličnim autobusom čekao na slovačko-austrijskoj granici i ne moram uopće naglašavati da su Esterajheri ispraznili bus i temeljito ga tehnički pregledali. Nekoliko Poljaka tom je prilikom moralo okrenuti nazad odakle su krenuli.
Ja znam da je tim ljudima iz BiH teško ali ne smije ih se u tome podupirati jer nam ne trebaju krševi po cestama, nego kvalitetan međudržavni prijevoz.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

markost

Danas su na AK Split slavekovci opet nešto popravljali po motoru njihove Setre.