Nabavke novih autobusa

Autor nukleusri, Siječanj 02, 2008, 12:21:13

Bocko

Kako ne, vidiš da kopaju, da postavljaju kanalizaciju, šahte...
radi se, ne može sve biti gotovo u jednom danu

Spiker

U Zagrebu nisu niti počeli.
Nego, kako je ugovoreno u Rijeci, tko i kada dobiva novce, kome bi moglo biti u interesu ...

Bocko

Nema velikog napretka tjedan dana od prethodnih slika

Tomek

Citelisi i dalje stoje u Zagrebu, u zastupniku Autobus.hr-a gdje im društvo prave autobusi Croatia busa koji su tamo garažirani i ZET-a(Citelisi koji dolaze na servis)

221

Velim ja da je Zagreb ukleto mjesto za Citelise. Koji dođu, ti se ne miču.  :)evil

Spiker

Jel imaju tablice, jesu registrirani?
Mislim, primopredja je treba biti već odavno.
Sumnjam da bi zastupnik želio čekati naplatu autobusa.
Jer, i oni ih moraju platiti...

ikar

Citat: Spiker  u Travanj 23, 2013, 22:52:55
Jel imaju tablice, jesu registrirani?
Mislim, primopredja je treba biti već odavno.
Sumnjam da bi zastupnik želio čekati naplatu autobusa.
Jer, i oni ih moraju platiti...

Isporuka je prolongirana na zahtjev naručitelja.

Spiker

Znači, ako nema isporuke, nema niti plačanja? To mi je malo vjerovatno.
Mislim, tu netko sigurno plaća naknadu. Ili su "preuzeli" vozila i platili ih ali ih još nisu dovezli i registrirali. Tada bi bilo a. zg, slično.

primavera

Citat: Spiker  u Travanj 24, 2013, 00:15:33
Znači, ako nema isporuke, nema niti plačanja? To mi je malo vjerovatno.
Mislim, tu netko sigurno plaća naknadu. Ili su "preuzeli" vozila i platili ih ali ih još nisu dovezli i registrirali. Tada bi bilo a. zg, slično.
Neslužbeno autobusi su zaprimljeni,o lijepljenju naljepnica možda može proći ,ali su novi autobusi došli bez pripreme za e ticeting i zato nisu u Ri!Sada vrijedne ruke Autotroleja privlače kablove na novim busevima.Ne unaprijed kod narucivanja reci koje zice idu i kamo! ??? Alli o tome odlučuju napuhane face,a ne ljudi koji i rade na tome.Njih samo u pak pa ko će dublje :o

Spiker

Vidiš, i u RI su zajxxxli u startu.
Ako sam te dobro shvatio, busevi su plačeni/preuzeti.
Sada djelatnici Autotoleja u Zagrebu vuku žice po busevima?

Shole

Česi su nešto zaje kod provlačenja instalacija, specifikacija je navodno bila OK

Spiker

a desi se i najboljima...

Shole

Ma sve je to izmišljanje tople vode i zamagljivanje očiju.  Pa to se moglo i u Rijeci provlačit.  NE, jeftinije je 5 ljudi slat u Zagreb na pitaj koliko dana.  PUNIONICA nije gotova, i pitanje kad će uopće bit (vrlo lako moguće da ništa do jeseni) i sad trkeljaju gluposti samo da bi odugovlačili.  Dao bog da mu dođu busevi u 6 mjesecu kad bude pakleno vruće a oni budu parkirani jer nema plina ljudi se voze u SG220

E Obi, Obi, stvarno si malo žešći jaran, al još žešći smo mi koji te držimo tu  >hammer< >hammer< >hammer<

primavera

Citat: Shole  u Travanj 24, 2013, 18:39:54
Česi su nešto zaje kod provlačenja instalacija, specifikacija je navodno bila OK
Ma nisu Česi  toliko krivi  za provlacenje ,nego kada se netko bahati onda mu spuste na lijepi način kao ovo šta se i desilo!I jos nesto jako zanimljivo,novi busevi i već se rastavljaju za to sve posloziti!!!!

Spiker

I nikome niš, kako bi bilo kad bi netko i odgovarao za navedene propuste?
Tko ima posla sa Citelisima, nekako mu se čudno poslovi odvijaju.
Neki zloduh je oko njih.
Ili, u plinskim bocama na krovu...