Nabavke novih autobusa

Autor nukleusri, Siječanj 02, 2008, 12:21:13

Portos

Citat: Bocko  u Svibanj 10, 2013, 21:58:28
Bilo bi lijepo kada bi netko ovo stavio na google maps.

Jel to trasa?

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Matija87

ne u smjeru zapad -> istok ide kroz ul viktora cara emina zatim f.l.guardije , ciottina, južni ulaz zagrad garaže, fina, riječka gimnazija, žrt.fašizma i onda šet.ak.miošića-strossmayerova

Portos

Citat: Matija87  u Svibanj 11, 2013, 12:11:51
ne u smjeru zapad -> istok ide kroz ul viktora cara emina zatim f.l.guardije , ciottina, južni ulaz zagrad garaže, fina, riječka gimnazija, žrt.fašizma i onda šet.ak.miošića-strossmayerova

Ovo?

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

kico101

Zapravo mislim da ide ovako:

Ispričavam se na drhtavoj ruci i slabom poznavanju Painta, ali korekciju sam dodao u nešto "debljoj" liniji.
Dakle trasa bi ( valjda ) išla ovako:

ŠET.A.K.MIOŠIĆA-Cindrićeva-Strossmayerova-Titov Trg-Fiumara-TBJ-Scarpina-Adamićeva-Jadranski Trg-Trpimirova-Žabica-Krešimirova-Cambierieva-V.Cara-Emina-Fiorello La Guardia-Ciottina-Erazma Barčića-Frana Kurelca-Supilova-Ž-Fašizma-Šupićeva-ŠET.A.K.Miošića.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

kico101

Nije mi jasno čemu tolika parkirna mjesta za automobile. ???
Da li se to meni čini ili je samo jedna linija ( ona srednja ) za autobuse, a ostale za manja vozila?
Btw, na prvoj slici lijevo od one stare duguljaste zgrade može se vidjeti vrh strelice horizontalne signalizacije. Tu bi busevi trebali ulaziti, dolaziti na tankalište i pored nove zgrade desno van. Najbolji pravac za izlaz mi se čini upravo iz srednje linije tankališta. Griješim?
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Thommo

Mene baš zanima kako će 12-metarski bus skrenuti oštro uzbrdo lijevo, kraj riječke gimnazije prema Guvernerovoj? Sad su tamo parkirna mjesta s obje strane ceste.

shef

Nikako, jer neće voziti 12-metarski autobus...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Thommo

Znači za tu liniju "100" za koju su iscrtali pol centra idu samo minibusi? Samo plinski, ili bilo koji?

shef

Vjerojatno će za prvu ruku dizeli dok ne dođu plinski, koji bi trebali vrlo, vrlo uskoro  ;)
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

primavera

Mići plinaši su u Autotroleju :)!

amalok.95

Ljudi molim vas neka mi netko kaže ( ako netko zna ) u koje će vrijeme voziti " Zelena linija " ?

zvone16

Citat: amalok.95  u Svibanj 12, 2013, 16:22:50
Ljudi molim vas neka mi netko kaže ( ako netko zna ) u koje će vrijeme voziti " Zelena linija " ?

Neznamo ni mi nitko ovdje.. Kad se bude znalo ili bude objavljeno na WEBu biti će ti i ovdjie
ZvoneXp

Bari

801

802

803, 810, 804

803, 808

803, 808, 810

805

806

808

809
KREPAT MA NE MOLAT !