Nabavke novih autobusa

Autor nukleusri, Siječanj 02, 2008, 12:21:13

shef

Dobro je ponekad poslušat vražićka koji ti kaže: "hajde, kreni sad"! I onda uhvatiš novitet i bez dojave iznutra. Kvaliteta baš nije neka, ali bit će vjerujem sutra bolje. Kolega Bari je već dobio dojavu i sutra ima zadatak  8)

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

421

Nadam se da tipke za otvaranje vrata nisu na lijevoj strani kao  što su bila na zamjenskom 791 u ZG te da ima dvoja vrata.
Ako je poput onog u ZG ( 330 ks + automatska getriba), dušu dao za bregovito RI područje. thumbs
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

M.A.N. boy

lijepo izgledaju ovako na prvu :)

Tomek

U Zagrebu je bio Crossway LE, ovo je Arway ;)

kico101

Ovako , na prvu loptu samo par impresija. Sviđa mi se što je display narančasti i dobro vidljiv, te dobro ukomponirana klima. Ne ide mi ova shema bojanja, kao ni narančaste ratkape. Osobno bih volio da je shema bojanja sa donjom uzdužnom linijom, kao i da su linije deblje. A ni opcija kako su bili obojani TAMići iz serije 576-580 ne bi loše izgledalo. Umjesto ratkapa, možda obične srebrne felge. Ovako iz daljine izgleda da su sjedala nešto udobnija od onih u Regijima, ali treba vidjet izbliza.
U svakom slučaju jedan veliki plus.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

421

Citat: Tomek  u Veljača 07, 2014, 18:42:02
U Zagrebu je bio Crossway LE, ovo je Arway ;)
To si Ti napisao!  :P
Usporedi vozačko mjesto i >>>MAGIC>>>>   bus123  ista su bus123!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

shef

Sve tipke su sa lijeve strane.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

tramvajac 92

Zanimljivo  :D Sretan put, čekam ih u ZG za fotkanje  ;)

5AR

Prvi dojam je bio, vau narančasti, konačno. Drugi će bit kad ih vidim uživo, ovako ne izgledaju loše.

Bari

Nažalost nisu promjenili poziciju od jučer, tako da još nemamo slika sa druge strane.

Kad sam bio ujutro teško ih se uopće moglo vidjet od ostalih autobusa

Popodne se malo parking prorjedio

Pa sam jednog malo bolje uslikao

Zasada to je to, nadam se boljim slikama u ponedeljak :)
Ovako na prvu, lijepa novost
KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

Arwayi registrirani, jedan je dobio RI-443-UM. Pozicija parkiranja još uvijek ista.
KREPAT MA NE MOLAT !

Urbino LE

Lepi bome! To je to, vanjski retrovizor kao na Citaru. thumbs

Citat: 421  u Veljača 07, 2014, 18:34:15
Nadam se da tipke za otvaranje vrata nisu na lijevoj strani kao  što su bila na zamjenskom 791 u ZG te da ima dvoja vrata.
Ako je poput onog u ZG ( 330 ks + automatska getriba), dušu dao za bregovito RI područje. thumbs

Koliko sam pratio ovo su 380KS i manualci. I ne brkaj ovo sa Crossway LE, ovo je Arway konkurent Lion's Regiu i sličnima.

NP-549

Tipke za vrata su na "normalnoj" strani.   Da, ogledala su kao od Citara,  ima jedan red manje odnosno 49 sjedećih mjesta pa ima dovoljno mjesta za noge,  svako sjedalo ima iznad glave led svjetlo za čitanje i dodatne puhalice od klime.  Dva  LCD televizora i frižider.

Garažni su 724-727, a registracije redom 440-443

Urbino LE

Ima li slika unutrašnjosti?

tramvajac 92

Citat: NP-549  u Veljača 10, 2014, 18:53:45
Tipke za vrata su na "normalnoj" strani.   Da, ogledala su kao od Citara,  ima jedan red manje odnosno 49 sjedećih mjesta pa ima dovoljno mjesta za noge,  svako sjedalo ima iznad glave led svjetlo za čitanje i dodatne puhalice od klime.  Dva  LCD televizora i frižider.

Garažni su 724-727, a registracije redom 440-443

Ledice su super za čitanje. Ne smeta onom do i okolo, a ti odlično vidiš. Čini se kao da je neko znao što kupuje.