Nabavke novih autobusa

Autor nukleusri, Siječanj 02, 2008, 12:21:13

putnik_1213

novi busevi stigli, oće se ić grebat onaj ko ko kolega Hari Potter ?

Shole

pa nek daju čovjeku, barem će nas dostojno predstavljat svojom vožnjom i komunikacijom.   Šteta da ne postoji u Burzi više onaj izbor za vozača mjeseca

MB Citaro

To će dobiti predstavnici sindikata, sa time ih kupe da začepe usta i da govore da šefe tako je

Bari

Dobili su oznake i garažne brojeve. Po meni ovaj bočni broj je mogao i malo niže, ali dobro.

Dakle po registraciji i broju ako sam sve dobro vidio to bi bilo:
724 -> RI-440-UM
725 -> RI-441-UM
726 -> RI-442-UM
727 -> RI-443-UM
KREPAT MA NE MOLAT !

Shole

Citat: MB Citaro  u Veljača 11, 2014, 23:51:16
To će dobiti predstavnici sindikata, sa time ih kupe da začepe usta i da govore da šefe tako je

Ma nek vozi ko god, samo nek onog debilka maknu ća. 
Isuse bože kakvih nas ima u ovoj firmi, pa ko je to zapošljavao

MB Citaro

421

Citat: Bari  u Veljača 13, 2014, 00:42:49
Dobili su oznake i garažne brojeve. Po meni ovaj bočni broj je mogao i malo niže, ali dobro.
Dakle po registraciji i broju ako sam sve dobro vidio to bi bilo:
724 -> RI-440-UM
725 -> RI-441-UM
726 -> RI-442-UM
727 -> RI-443-UM
Sad baš, da se nije mogao učiniti napor pa uskladiti garažne brojeve s brojčanim dijelom registracijske pločice ??? ??? ???
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

lussin

Dobro da imaju i po ovakvom redu

shef

Dakle, došao je dan izlaska velikih i pravih noviteta. Ovaj put na prezentaciji nije bilo mikrofona za Obersnela, Matešića, neuništivu Miličevićku (kad će ta u mirovinu?), već samo brzinske izjave za novinare. Nije bilo ovog puta nikakvog ministra, ali zato je bilo Koktelsa, Atomik Harmonika i Kolaža preko razglasa.
Za mene i prilika da kolegu Barija konačno i upoznam uživo, pa ga i ovim putem pozdravljam  thumbs

Najprije sam na Titovom trgu sreo ovoga:

pa na Jelačiću ovoga:

i onda konačno na trgu 111. brigade HV postrojavanje:

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

M.A.N. boy

stvarno lijepi autobusi i iznutra i izvana, nema šta, nadam se da ce se pokazat dobri  thumbs

lussin

Što ovaj kombi još nema garažni? Nadam se da ovaj displej neće pokazivati ništa osim "KARNEVALSKI |"

shef

Daily će biti 116. Vidiš da još nije ni registriran.

Sent from my VIVAX TPC-71253G using Tapatalk

(c)Teutonic

tramvajac 92

Kod vas je normalno kad se kupe novi busevi da se postoje na jednom mjestu da ih svi mogu pogledat iznutra i izvana?

zvone16

Meni ovo izgleda jeftino i loše.
ZvoneXp