Nabavke novih autobusa

Autor nukleusri, Siječanj 02, 2008, 12:21:13

shef

Vidiš, meni ne. Doduše nije bilo mogućnosti vožnje (poslije govorancije zatvorili su buseve i otišli na kavu), ali imam dojam da je sve dosta dobro složeno. I lijepo miriše unutra, baš po novom autu, a ne po jeftinom ljepilu.

Sent from my VIVAX TPC-71253G using Tapatalk

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

NP-549

Iako nisam  pobornik minibusa,  za ovog moram reć da je super.  I motor i oprema i putnički prostor, a ima i dosta bunkera.  Također može bez problema i na liniju  (Pasjak, Lovranska Draga, Mikeji, Kukuljani)  jer osim 18 sjedećih mjesta unutra može i stajat desetak ljudi i to čak i oni viši od 2 metra. 
Što se pak buseva tiče,  nema primjedbi. Sve 5.  Nakrcano opreme ko u priči (sve što su vozači tražili),  mjesta za noge za visoke putnike dovoljno,  isto kao i za suvozača,  najbolji audio sistem koji Irisbus nudi zajedno sa DVD/USB sistemom sa 2 LCD monitora.  Nemaš više šta ni tražit u toj klasi autobusa

shef

Sound je u Arwayu stvarno odličan. OK, u par godina smo napredovali od toga da klima smeta do DVD-a u busu. Daily mi je još bolji, skoro ga je šteta slat na liniju. Jedino je boja odvratna.

Sent from my VIVAX TPC-71253G using Tapatalk

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

lussin

Što će taj Daily uopće voziti?

Shole

Minibus linije u prigradu i kad uleti neki izlet za manju grupu

Shole

Citat: lussinpicollo  u Veljača 19, 2014, 15:25:31
Što ovaj kombi još nema garažni? Nadam se da ovaj displej neće pokazivati ništa osim "KARNEVALSKI |"

To je "trčeći displej"  slova idu s desna u lijevo

421

Citat: NP-549  u Veljača 19, 2014, 17:13:35
Iako nisam  pobornik minibusa,  za ovog moram reć da je super.  I motor i oprema i putnički prostor, a ima i dosta bunkera.  Također može bez problema i na liniju  (Pasjak, Lovranska Draga, Mikeji, Kukuljani)  jer osim 18 sjedećih mjesta unutra može i stajat desetak ljudi i to čak i oni viši od 2 metra.
Tek kad bude opterećen do max vidjet će se njegovo pravo lice jer šasija i prijenos su ipak teretni. Zanimljivo da nitko u minibus ne želi automatsku getribu.
Citat: NP-549  u Veljača 19, 2014, 17:13:35
Što se pak buseva tiče,  nema primjedbi. Sve 5.  Nakrcano opreme ko u priči (sve što su vozači tražili),  mjesta za noge za visoke putnike dovoljno,  isto kao i za suvozača,  najbolji audio sistem koji Irisbus nudi zajedno sa DVD/USB sistemom sa 2 LCD monitora.  Nemaš više šta ni tražit u toj klasi autobusa
Ako je istina ovo podebljano - svaka čast Smokiju i  thumbs  thumbs thumbs  thumbs  thumbs.
BTW potpadate pod Benussi servis? Da ne bi bilo kao Šop!
  bus123  bus123  bus123 Puno sretnih km!  bus123  bus123  bus123
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Shole

unutrašnjost Arwaya

by Silvano Ježina / Novi List

lussin

Ne vidi se od telke,no čini mi se da je displej postavljen kao u Regijima

EDIT: Sad gledam ostale slike, ida,prednji displej je kao na Regijima
Usput,učinilo mi se da stalno piše KARNEVALSKI |,jer ga shef uslikao dva puta na istoj poziciji displeja thumbs

LD470

Jako lijepo.  :D
Jedino što mi se ne sviđa su pozicije tabela za školski prijevoz na arwayima. Mogli su ih stavit malkice niže.

Shole

725  u  15:20  26  ZLOBIN

Thommo

Vidio Arwaya popodne na Mlaci, vraćao se iz Matulja. Linija 22 ili 23, ako se ne varam.

Bari

http://radio.hrt.hr/radio-rijeka/clanak/od-lipnja-rekonstrukcije-rijeckih-cesta/53196/

Još klimatiziranih autobusa                 
Polako se već moramo pripremati na prometne gužve koje nas očekuju na ljeto. Mala utjeha za one koji se voze Autotrolejevim autobusima može biti da se do ljeta planira ugraditi klima-uređaje u još 52 autobusa. Tako će od ukupno 180 autobusa klimu imati njih 108. Ove godine Autotrolej nabavlja još 11 novih autobusa, a ukupno će se za njih i za klimatizaciju postojećih autobusa utrošiti 28 milijuna kuna.
KREPAT MA NE MOLAT !

kico101

Ključno je "ove godine". Natječaj.
A već krajem iduće ČAK 11 novih ( iako bi trebalo barem duplo ).
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

Zašto misliš da bi trebalo barem duplo (pod uvjetom da ne smisliš da svaku liniju treba pojačat sa još 2 busa).  Šta realno misliš koliko bi trebalo novih autobusa za ovakav vozni red ?

Dolaskom još 5 solo to će u gradu bit 15+11+5 = 31,  znači da neke Conecte treba prebacit u prigrad.

5 zglobnih = rashod  500, 565, 566, 567, 569.