Nabavke novih autobusa

Autor nukleusri, Siječanj 02, 2008, 12:21:13

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

MB Citaro

Bocko

Hoće nabavljati zglobne ili je ovaj Urbanway samo solo za Rijeku?
Meni osobno bi ova plava trebala biti plavija, ovako nije ni plava ni zelena već nešto ružno između.

lussin

Rečeno je da dolaze i zglobni Urbanwayi

Bari

Danas popodne u garaži, na prvu ne izgledaju loše

KREPAT MA NE MOLAT !

Tomek

Bolje izgleda od Citelisa, pogotovo straga, naprijed tak-tak, al baš mi je žao što se sad raskidom Irisbusa Iveco barem karoserijski nije vratio na dizajn CityClassa

smogovci.bbb2

Da imaju malo mota u Troleju, mogli bi Urbana angažirati prilikom puštanja buseva u redovni promet :)evil

111222

valjda će ih "opiturat" u narančasto :)

shef

Molim?
Jesu li na plin? Jesu. Onda?
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

tramvajac 92

Meni je njuška bolja nego rep, što je u onoj grbi iznad zadnje šajbe?

lussin

Izgleda kao neka ventilacija

Bocko

Citat: 111222  u Kolovoz 29, 2015, 07:43:08
valjda će ih "opiturat" u narančasto :)
Dobiti će samo naljepnicu "Vozilo na plin" odostraga i ostaje ova svijetlo plava.
Ja čekam zglobne :D
Izvana bolje izgledaju od prethodnika ali još nismo vidjeli unutrašnjost, kakav je raspored, ima li dasku za peglu, odostraga rukohvata odnosno koji su nedostaci....

5AR

smogovci.bbb2

To je praksa i drugdje po svijetu da se autobusi na plinski pogon oboje u posebnu boju ili je tako samo u RI?!

smogovci.bbb2

Gledao sam po YT. Stražnji kraj je skroz zatvoren od poda do stropa (nema stakla tj. prozora kao u Citelisu) a stražnji brojčani display (ili ti predočnik po novokomponiranom) je malo iznad sredine stražnje strane autobusa.