Nabavke novih autobusa

Autor nukleusri, Siječanj 02, 2008, 12:21:13

Bocko

Čekam slike unutrašnjosti.

Po ovom što mogu vidjeti na početku su široke stolice, za jednu debelu osobu, previše za jednu a premalo za dvije osobe.
Slijede stolice za jedne osobe te je više orijentiran na stajaći dio koji je veći od sjedećeg djela.
Rukohvati su plavi.

Izvor: ref

amalok.95

A od oniih Conecta 730-739 nema ništa :(

Avtomontaža

Je li ovo jedini koji dolazi ili ih dolazi još par?

NP-549

Bocko

Koliko je snažan motor novih plinaša, odnosno ima li šanse da vidim plinaša na petici?

Avtomontaža

Citat: Bocko  u Listopad 13, 2015, 22:17:14
Koliko je snažan motor novih plinaša, odnosno ima li šanse da vidim plinaša na petici?
Male su šanse. Koliko vidim u ponudi im je od plinaša samo 330 ks što je premalo za peticu koja je koliko sam vidio u ova skoro tri tjedna koliko boravim u Rijeci (studij) najbrdovitija gradska linija.

gorgoroth

smogovci.bbb2

Ovo je pametno odabrano od strane Troleja da im ne oboje spremnike za plin i klime. U ZET-u su u boji karoserije a plastika posvijetlila pa sad to ne sliči na ništa perfeto
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Shole

Da, interesantno kako ta plastika izgubi boju i sjaj, a ostali dio krova ne, a također je od plastike.
BTW,  pažljivo oko će primjetit na zadnjem desnom bočnom staklu (ispred četvrtih vrata)  još jedan bočni displej

smogovci.bbb2

A na ovome lijevom nema oznake IVECO ili je prekrivena buljo

amalok.95

Jedno me zanima, dali su solo i zglobni polovni ili novi ? Da nema oznake, i kod zadnjih vrata je dodan bočni disply :)

lussin

smogovci.bbb2

Kako je riješena odvodnja oborinske vode iz harmonike između spremnika za plin?! Ovo izgleda ko bazen. Na MAN-u spremnici ne prelaze na prikolicu za razliku od IVECO-a good_boy

amalok.95

Po slikama mi se čini da su polovni, jedan ima IVECO znak na zadnjoj masci drugi nema. A kod solo modela sam primjetio da jedino 815 nema zvuk žmigavaca dok drugi imaju. 

kico101

Kakav polovni? Ovaj model se proizvodi tek od nedavno. Nemojmo pisati bedastoce. Malo pogledati forum unazad. Sto se tice natpisa, mogao je biti ostecen pa ce staviti novi, jako bitno.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.