Nabavke novih autobusa

Autor nukleusri, Siječanj 02, 2008, 12:21:13

kico101

Ovi midiji su odlični za 35 i 36, ali i ostale Opatijske linije. Šteta jedino što nisu dizeli. Ovi nulti kilometri bi se s godinama mogli nakupiti. Ili da ne bude nultih, ubaciti negdje u rupu od 32-ke ili nova linija do Liburnijske/3. maj, zatim prazan dolje uz prometnu školu do punilišta. Pitam se da li bi mogli proć Vlahovićevom.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

MAN truck bus

MANova kabina ili VDO, Iveco Acitia? byeg
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

545

Super. A i naši Zagrebački (NG 313)imaju duple stolice u prikolici. I malo je nezgodno kad je gužva, to si u pravu.
S obzirom da imaju garažne brojeve i tablice, bi li možda mogli u promet ovaj tjedan?

Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk

smogovci.bbb2

Toliko smo sretni kad se kupe novi autobusi a kad tamo Trolejev MAN iznutra isti kao i ZET-ovi iz 2000 i neke. Baš sam razočaran MAN-om. Karoserija ista godinama. Promijenjena prednja maska i to je to buljo
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

545

Citat: smogovci.bbb2  u Travanj 17, 2017, 14:22:49
Toliko smo sretni kad se kupe novi autobusi a kad tamo Trolejev MAN iznutra isti kao i ZET-ovi iz 2000 i neke. Baš sam razočaran MAN-om. Karoserija ista godinama. Promijenjena prednja maska i to je to buljo
Da, izgleda da je tako. Naši su iz 2004., ali ovi imaju ljepša sjedala, sve ostalo je isto. Ima i u ponudi prozirna harmonika, šteta da takav bus ne kupe.. 😉

tramvajac 92

Citat: smogovci.bbb2  u Travanj 17, 2017, 14:22:49
Pa, mjenja se motor i malo izgled. Ako sam dobro našao podatak, od 1998. se proizvodi NG xx3.

Ništa pretjerano radikalno, ipak je sve to manje-više isto. Pogledaj uostalom Citara, naći ćeš sigurno puno istih detalja.

ManNLNG

Jel imaju vdo ili man plocu?
EUROBUS AV120

Shole

Bocko

Relativno dobro riješen prednji dio zglobnog ali stražnji dio kao i na plinskom bratu Ivecu, očajno riješen, stajaćih mjesta ništa ili smetaš na vratima.

545

Citat: Bocko  u Travanj 17, 2017, 15:08:45
Relativno dobro riješen prednji dio zglobnog ali stražnji dio kao i na plinskom bratu Ivecu, očajno riješen, stajaćih mjesta ništa ili smetaš na vratima.
Možeš stati uz ili na stepenicu uz držač. To je dodatna 2 mjesta. Tako se znaju ljudi voziti. U Ivecu je nemoguće jer nije povišen zadnji dio sjedišta, niti ima stepenicu.

Shole

Bolje bi bilo da nema stolica nasuprot trećih vrata,  a ovaj separe između harmonike i trećih vrata da stoje dva sjedala poprečno ko na 611-615

Boki651

Koliko sam uspio vidjeti, pohvalno je da postoji uzdužni rukohvat u zadnjem dijelu MAN-a. Za galeriju će trebat pokretne stepenice :D. Baš me zanima kako će nona s place s četiri vrećice sjesti tamo. Dupla sjedala kod trećih vrata nepotrebna. Što se Urbanwaya tiče, nadam se da neće biti katastrofa u salonu s lupanjem panela nad glavom kao kod ovih sada i da će to bolje biti pritegnuto. U midiju ću stajati, jer kao i većina ne volim se voziti unatrag, a ne znam tko se sjetio te ideje okrenuti sjedala naopako i što je dobio s time.

421

Stilizirani uzorak na sjedalima MAN neodoljivo me podsjeća na tursko znakovlje na zastavi...
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

421

Citat: 545  u Travanj 17, 2017, 14:29:32
Ima i u ponudi prozirna harmonika, šteta da takav bus ne kupe..
Ima i u boji karoserije...
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

Mogli su u zadnji red (iznad motora) postaviti klupu a ne tri sjedala ili jedno široko i dva normalna da ne ostane ovaj prazan prostor do hladnjaka
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza