Nabavke novih autobusa

Autor nukleusri, Siječanj 02, 2008, 12:21:13

Shole

Svaka čast majstore!!!!!

Evo, kao što možete vidjet, sljedeći tjedan nam stiže 15 novih Conecta, i u ožujku još 10 Citara   ;)

SaNjIn

e..a oće to bit sve baš novi busevi??ili će bit i nešto polovnih kao zadnji put npr?

mivano

otkud sad conectori, nije bilo govora o ovome ??? ne vidim neke razlike u izvedbi
btw:što je s onim lion s cityjima? oće doć il je to bila šala?

ikar

Drugi tjedan dolaze Citari u ZG, pa onda svi skupa u garažu. U rashod ide sve ispod 1997. godišta!

6 Donja Vežica... hahaha

Shole

lukica

Citat: ikar  u Siječanj 30, 2009, 20:46:45
Drugi tjedan dolaze Citari u ZG, pa onda svi skupa u garažu. U rashod ide sve ispod 1997. godišta!

6 Donja Vežica... hahaha
zar i tamovi?

lukica

zašto se više ne kupuju autobusi s turističkim sjedalima  (kao u  lion's regio) za prigrad? prije su ako se ne varam svi prigradski  imali takve (slične) sjedalice :-\

Shole

Nisu imali svi.  Imali su prigradski tamovi one povišene klupe 520-527  544-547 (osim zadnje serije 555-561 koja je imala niske klupe), a ostail prigradski koji su imali te "bolje" stolice su bili turistički Sanosi.  Drugo sve je imalo normalne prigradske tapecirane stolice

lukica

meni nije jasno od kuda sad dolaze Conecto zglobni autobusi nije bilo ni govora... bilo je govora o o jednom regiu i 10 "harmonika" od mercedesa :-\

ikar

Friške slike!  Izgleda da dolazi 1 Lion's City umjesto Regia!!!

Navodno da će ić umjesto 611 na 10-ku, a on u grad, i da će 10-ka na solo preć!

lukica

više me pociječe na libertas...

narancasti

ovo je dubrovački autobus,tj.Libertasov

Shole

Naravno da bi, i to lakše nego obični jer četvrta osovina ima volan.

kico101

Imam informaciju od pouzdanog izvora, da od 10 novih Citara G, 2 idu u prigrad na smjene od 671 ( ili 672 ) i 611, a 8 u grad.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.