Nabavke novih autobusa

Autor nukleusri, Siječanj 02, 2008, 12:21:13

obelix

Citat: Shole  u Ožujak 12, 2009, 18:34:34
Pretpostavljam da uz ta 3 dolaze još 3 i to bi bilo planiranih 10, a ne kako je Obelix rekao još 8.

nama su kazali da dolazi 12 narančastih !

ko još voli cedevitu osim rječana ?

Shole

Pošto nitko živ kod nas nema pojma o tome da ih dolazi 12, pretpostavljam da je to onda bila neka greška u komunikaciji kod vas.
Živi bili pa vidjeli oćemo li u ovoj turi dočekat 724 i 725

conecto

Citat: 421  u Ožujak 12, 2009, 14:27:51
Pripadamo veeelikoj organizaciji i tvorevini pa se koji put dogodi zastoj u nabavkama .....

Ako nečega pri nabavci usfali ne znači da smo škrti!

Npr. i laptopi vrijedni oko 5000 kuna nabavljaju se racionalno na lizing od 5 godina uz mjesečnu ratu 400 kuna!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

kriticar

Citat: conecto  u Ožujak 13, 2009, 10:06:54
Citat: 421  u Ožujak 12, 2009, 14:27:51
Pripadamo veeelikoj organizaciji i tvorevini pa se koji put dogodi zastoj u nabavkama .....

Ako nečega pri nabavci usfali ne znači da smo škrti!

Npr. i laptopi vrijedni oko 5000 kuna nabavljaju se racionalno na lizing od 5 godina uz mjesečnu ratu 400 kuna!
to je prednost velikih sustava, da veliki profit ide rodjacima. Što bi se oni zadovoljavali malim?
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

lukica

713 vozi ,neznam dali tjedan dana a prednja vrata zezeju  zatvore se, pa se otvore :-[

dragec52

Haj. Najnovija vijest od obelixa- javlja mi se sa naplatnih kučica. 3 nove mece već u garaži a on dolazi po vozače, uskoro i ostali stižu.Ekskluziva zavozače toleja.

kico101

Znači, po dobroj staroj navadi, na ulicama ih u redovnom prometu možemo očekivati oko 30.03. 715, kao što smo već rekli, ide Gazdi. ;D
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Thommo

Novi Regio 713 je danas bio parkiran na Kukuljanovu u MAN servisu kod Metroa.

shef

Citat: Thommo  u Ožujak 17, 2009, 23:26:50
Novi Regio 713 je danas bio parkiran na Kukuljanovu u MAN servisu kod Metroa.
Misliš u Cerniku, Kukuljanovo je podosta dalje...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

shef

Uz one koji stoje od prošlog tjedna (714,715,716,718) kao što je najavljeno, još tri bez broja. Dva su parkirana kraj ovih, a jednoga sam vidio da se vrti po garaži.
Već su dobili naljepnice "ulje na sintetičkoj bazi"...jel' ja to osjećam blizinu Forola?  ::|
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

dragec52

kico101 imaš pičence i budi u blizini kad prolupam- izbacio sam zmiju iz đepa. Nesekirikaj se bit ćeš obavješten i nastoj da dođeš, ali još nisam siguran da je jedan moj. Bleki,Goran i Istrijan nepopustljivi u potvrdi koje je dobio buseve. Njihovi mali gušti da nas drže na tihoj vatri. ::|

Shole

581, 582, 583, 591, 592, 593, 651 i još jedna novoformirana ekipa, tako je bilo rečeno.

Aha, naravno,  a onda je svizac zamotao čokoladu.   Prije bi rekao 702, 704.....  i da ne nabrajam dalje jer se samo naljutim

dragec52

No coment - Bez obzira dali ga ja dobijem ili ne svim kolegama koji ga dobiju želim ugodnu vožnju i dugi vijek busa.

dragec52

Haj. Jučer /srijeda/ stigla zadnja 3 Mercedesa. ::| ::| Još samo registracija i parada i na liniju. Napokon se našao sa kolegom obelix i popili kavicu i malo popričali o našem forumu.

shef

Niti danas, 11 dana otkad je stigla zadnja grupa Citara, situacija se nije makla s mjesta, i dalje stoje poredani jedan do drugog u garaži, četiri registrirana, ostali s probama.
Očito još moraju malo pričekati, da se više razmaše predizborna kampanja za lokalne izbore.

(c)Teutonic