VTV Pavlić, Zagreb

Autor Tomek, Siječanj 02, 2008, 16:36:52

mate

Da li cemo nastaviti stavljati ovdje slike, ili ce se pod Panturistom otvoriti novi topic

Danas na Zagreb - Osijek


Tomek

Budemo to ubrzo posložili ;)

shef

Kao što kolega Tomek reče, VTV Pavlić ide uskoro u Veoliju. Na stranicama www.panturist.hr je između ostalog objavljeno i ovo:

Panturist, predstavnik Veolia Transporta u Hrvatskoj, kupio je nekretnine i motorna vozila prijevozničke tvrtke VTV Pavlić d.o.o. u Zagrebu te preuzeo upravljanje međužupanijskim i međunarodnim linijama VTV-a.

Svečano potpisivanje Ugovora o kupoprodaji održano je 10. siječnja 2011. godine u Zagrebu, čime poslovanje tvrtke VTV Pavlić s 9 autobusa i 12 djelatnika službeno postaju sastavni dio Panturista i Veolia Transporta u Hrvatskoj.


pa možemo reći da je službeno.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

5AR

Kamo će autousi biti parkirani u Zagrebu ili za to nemaju potrebe pa će biti u Osijeku?

Tomek

Ako su informacije koje imam točne, a nastala je povelika zbrka oko svega toga, ovo je jedini autobus VTV Pavlić-a, ostale je kupila Veolija plus sve VTV-ove linije tako da će ovaj Skyliner N1122 vjerojatno služiti za izlete


mate

Maloprije viden N1122 na liniji Zagreb - Osijek,i dobio je karakteristican znak Veolie - crveni krug...

Tomek

Treba pogledati na vratima, navodno je samo iznajmljen Veoliji ;)

goran666

Na slikama se vidi da je Zg5433dl na vratima dobio natpis Panturist. tj kad im skidaju VTV natpise stavljaju od Panturist.

grga

    Upravo je tako iznajmljen je u Veoliu na pet godina!