VTV Pavlić, Zagreb

Autor Tomek, Siječanj 02, 2008, 16:36:52

Servis

Citat: Tomek  u Svibanj 31, 2008, 18:08:25
Kao prvo ovog prijevoznika možete premjestiti odavde,a kao drugo novi Cityliner je danas krenuo za Mađarsku sa navijačima, ali bilo je zanimljivo na polasku jer je policija došla na AK i pregledala jednog po jednog navijača

http://i205.photobucket.com/albums/bb124/zgheart/310520082005.jpg

Kao drugo, ti još uvijek imaš moderatorske ovlasti stoga ih i iskoristi koji put. ;) To je u redu da ih je policija pregledavala s obzirom da su divljaci među navijačima pravilo, a ne iznimka.

Tomek

6 godina star vozni park u prosjeku -- jedini u Hrvatskoj uz Slavonija bus imaju 2 nova Citylinera

http://www.autohrvatska.hr/nnnews_man.asp?id=522

tovar

Zar 2 Cityliner-a nema i Davor promet? i Autotrans Rijeka? Ili mi se samo učinilo...

erobuss

lerotai

zasto ovo pise u na onom linku

Mladost vozila V.I.P. klase i njihova već prepoznatljiva vizualna atraktivnost svrstat će tvrtku VTV Pavlić d.o.o. u sam vrh hrvatske ponude turističkih autobusa.

autobusi su samo bili ... nema tu nista posebno
no sikiriki

maky

Nije se mislilo na boju kao takvu - bijelu. Odnosilo se na samog Citylinera kao pojavu. Ajde mi reci da kad prolazi Cityliner da se bar troje običnih prolaznika na semaforu koji čekaju za prijeći cestu ne okrenu...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

manoplan

Citat: lerotai  u Lipanj 19, 2008, 18:29:10
zasto ovo pise u na onom linku
Mladost vozila V.I.P. klase i njihova već prepoznatljiva vizualna atraktivnost svrstat će tvrtku VTV Pavlić d.o.o. u sam vrh hrvatske ponude turističkih autobusa.
autobusi su samo bili ... nema tu nista posebno

Pa pogledaj njegove Starlinere na prijašnjim postovima...Ne može se reći da nisu atraktivno obojani. ;)

lerotai

ako cemo se odnositi na pojavu onda OK ali steta sto ih nepitura ... ali starlinera od ex. nussbauma je strava
no sikiriki

Tomek

Evo novog Citylinera ispred Avenue Malla

Tomek

Sezonska linija Zagreb - Murter novi Cityliner

neoplan fahrer

Cityliner jutros u akciji, Ide iz Murtera prema Zagrebu..
>>MI SMO VOZAČI SVUDA U SVIJETU GDJE GOD DOĐEMO - ONI SU ŠEFOVI SAMO U FIRMI<<

Tomek

A evo ga danas u 16.oo krenuo nazad za Murter polupopunjen. Slika je takva kakva je  :-[

lerotai

cityliner je dobio neke naljepnice!!! nisam mogo sve viditi neg samo malo guzice .... pa decko ajmo u lov
no sikiriki

Tomek

Imaju 2 nova Citylinera pa ne znam dal su oba dobili naljepnice, ali jedan je

Konj

Busevi kao što je novi cityliner već samom svojom pojavom privlače pažnju i
dominantni su kao pojava ali isto tako ONI NE PODNOSE NIKAKVE BOJE NI ŠARANJA.
Primjeri: VTV to je i tema, pa ako ste vidjeli onaj užas na city-u od NK Radnik
iz Splita i od Samoborčeka šta ima oznake " Vatrenih"................. da li sada govorimo
o VIP klasi tog busa ako ćemo i po kvaliteti i  po cijeni????!!!!

8) 8)