Gradska i prigradska stajališta 2

Autor kico101, Studeni 21, 2007, 22:01:20

Bocko

Možda će staviti stakleno stajalište?

Korisnik linije 34

Citat: Bocko  u Rujan 29, 2016, 14:42:12
Možda će staviti stakleno stajalište?
Za divno čudo stavili su natkrivenu staklenu konstrukciju, fotografirati ću drugi tjedan.

Matija87

dosta stajališta je dobilo staklene nadstrešnice , npr. stajališta Belveder A smjer , Trsat crkva , Zametska A (stanica kod kokola)...
ne znam gdje je problem kod stavljanja iste na stanici Pallazo modello u centru  ???

mivano

Citat: Matija87  u Listopad 08, 2016, 00:36:34
dosta stajališta je dobilo staklene nadstrešnice , npr. stajališta Belveder A smjer , Trsat crkva , Zametska A (stanica kod kokola)...
ne znam gdje je problem kod stavljanja iste na stanici Pallazo modello u centru  ???
Tamo maškare skreću na Korzo.
Mala nadstrešnica postavljena i na Streljani B nakon tolikih godina.

mivano

kico101

Mislim da bi za stanovnike riječkog dijela Petrca bilo brže i bolje da imaju vezu preko Stupara za Ri ( recimo jednom kružnom linjom Rotor-Drenova-Kablari-Petrci-Stupari-Tibljaši-Rotor ), nego ovako preko brda i dolina do Drenove na presjedanje.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

mivano

Citat: kico101  u Listopad 18, 2016, 21:39:01
Mislim da bi za stanovnike riječkog dijela Petrca bilo brže i bolje da imaju vezu preko Stupara za Ri ( recimo jednom kružnom linjom Rotor-Drenova-Kablari-Petrci-Stupari-Tibljaši-Rotor ), nego ovako preko brda i dolina do Drenove na presjedanje.
Stupari su druga zona. To je možda dio problema. Kod kluba Perica je već druga zona i tamo ide linija 17.

NP-549

Kakve to veze ima koja je zona ? Pa i Bezjaki su druga zona pa je gradska linija. A iz Blažići ionako već i sad vozi 5A ujutro za školu

mivano

Citat: NP-549  u Listopad 20, 2016, 06:00:19
Kakve to veze ima koja je zona ? Pa i Bezjaki su druga zona pa je gradska linija. A iz Blažići ionako već i sad vozi 5A ujutro za školu
Nisam znao za Blažiće i 5A. Šta nisu Bezjaki prešli u 1. zonu  ???

NP-549

Pa lijepo piše u voznom redu linije 5A.

Bezjaki prešli u prvu zonu ??  Zašto bi kad spadaju pod općinu Viškovo ?

mivano

Citat: NP-549  u Listopad 20, 2016, 20:17:42
Pa lijepo piše u voznom redu linije 5A.

Bezjaki prešli u prvu zonu ??  Zašto bi kad spadaju pod općinu Viškovo ?
Ionako je to totalni promašaj. Kozmetička promjena.

mivano

Petrci - Perica 1 smjer zapad

Matija87

Mogao si to stavit u temu "Gradska i prigradska stajališta - 2" ...
Inače bilo bi još bolje kad bi poslikao i ostala stajališta 17ke (pretpostavljam većini forumaša nepoznate) npr. Juraši , Poslovna zona , okretište u blažićima , par stajališta kod Bacardija

mivano

Petrci Perica 1 smjer istok

mivano

Petrci 2 Blažići (okretište)

mivano