Kako jedan čovjek može zaustaviti njih 200

Autor STIB, Listopad 03, 2008, 20:50:24

Shole

Svaka čast Berlingo, prvi puta u povijesti foruma slika iz drugog ugla,  onog o kojem mi vozači stalno pričamo

421

Citat: Berlingo  u Rujan 23, 2010, 00:54:02
Moje isprike vozacu. To je napravljeno u ponedjeljak ujutro.
Isprika prihvaćena uz kušnju da to više ne radiš u ponedjeljak  ujutro jer zbog manevra obilaženja Tvog Dailyja, nisam stigao popiti kavu!
Sad si dužan kavu i Vukovarsku pivu!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

conecto

Jeftino zarađena cuga na prevaru - ovo je ipak bus iz APP na liniji 109 na Aveniji Dubrovnik  >hammer<
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Berlingo

Necemo konflikte na forumu. Biti ce piva za obojicu!

MAN19464

cool ili rely jel profesionalciji piju bezalkoholna piva  bus123 >hammer<

Berlingo

manoplan

Iako je ova tema popunjena parkiranim automobilima na autobusnim stanicama, ovaj biser zaslužuje pažnju.

Svatko tko poznaje zagrebački Glavni kolodvor zna koliko treba biti ''lud'' pa parkirati na prvom peronu  ???

Izvor: Jutarnji list, foto: Mišo Lišanin / CROPIX

Westin

Srećom zadržao se neke 2 minute i izazvao pozornost na izlazu kad sam ga vidio ( i u to vrijeme nije prolazio ni dolazio nikakav vlak ) To je bilo u 11h

Max-d

pip...Dragi putnici Audi "stotka" je stigao na I peron,I kolosijek i krece u 11.00 sati sa 2 minute zakasnjenja.Hvala,pip...

Max-d

Tu im je nekak uvijek zgodno parkirati-Oporovečka - lin. 210 Dubrava-Studentski grad

tramvajac 92

nikola

Citat: manoplan  u Prosinac 17, 2010, 18:41:03
Iako je ova tema popunjena parkiranim automobilima na autobusnim stanicama, ovaj biser zaslužuje pažnju.

Svatko tko poznaje zagrebački Glavni kolodvor zna koliko treba biti ''lud'' pa parkirati na prvom peronu  ???

Izvor: Jutarnji list, foto: Mišo Lišanin / CROPIX

Ista lokacija (samo istočna strana zgrade) u proljeće/ljeto 1950. godine; sudeći prema natpisu ovaj problem je tamo već dugo prisutan...

;D

tramvajac 92

Stajalište: Zagrebačka
Linije kojima smeta:114/134
Vozilo koje smeta: Opel Astra
Registracija: ZG 2246-BL

Stajalište: Zagrebačka
Linije kojima smeta:114/134
Vozilo koje smeta: Smart
Registracija: ZG 3559-EH

conecto

Ako kod KBC Dubrava parkirate auto na parkiralištu a da to nije u skladu s crtama na kolniku sasvim je izvjesno da će ga dići pauk. Međutim, ako parkirate na autobusnoj stanici vozilo je potpuno sigurno, a i bliže je bolnici.

A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Berlingo

Evo jedna lijepa reklama za Valjan prijevoz. ZET-ov 178 je prvo trubio. Nije bilo odgovora.

Tada je zablokirao cijeli promet i majstori u malim autima su isto poceli trubiti, iz Valjanovog busa izlazi vozac i objasnjava ZET-ovcu situaciju. Valjda pametniji popusta i 178 vozi u rikverc da bi se nekako jedva provukao. Nema tih para sta bi ja napravio taj potez.

Svaka cast majstore. Da ti i malo stalo do posla znao bi staviti hlace i kosulju. Autobus se ne vozi u sportskoj obuci. Davno sam napisao kakav gazda takvi i djelatnici!