Kako jedan čovjek može zaustaviti njih 200

Autor STIB, Listopad 03, 2008, 20:50:24

sokre

U ovom slučaju, ovi zaustavljaju puno više od 200 ljudi. I to svaki dan.

conecto

Odličan primjer, sokre! Nikad, ali baš nikad u to stajalište bus ne može ući ili iz njega izaći normalno, osim možda kasno navečer kad je Avenue Mall zatvoren. I nikom ništa...
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

conecto

Još jedan primjer na temu "...a di da ljudi stanu...". Ovdje nema ničeg u blizini, ni dućana, ni istovarnog mjesta, čista nonšalancija, al nema veze što je bus iza, a ovdje BAŠ autobusna stanica...

A GDJE JE POANTA?

tramvajac 92

MAN19464

u subotu oko 19 sati  ispred avenue mall-a stigao pauk bilo je parkirano 6 vozila njih 5 je pobjeglo a jedan nije imao sreće pa je započeta radnja premještanja vozila nisam mogao ispratit do kraja pa neznam jel premješten. svaka čast ljudima iz zagrebparkinga nadam se da će češće dolazit na tu stanicu.

421

Citat: conecto  u Lipanj 17, 2010, 00:27:40
Još jedan primjer na temu "...a di da ljudi stanu...". Ovdje nema ničeg u blizini, ni dućana, ni istovarnog mjesta, čista nonšalancija, al nema veze što je bus iza, a ovdje BAŠ autobusna stanica...
Amnestiran je zbog KR tablica...
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Berlingo

Citat: 421  u Srpanj 26, 2010, 23:11:56
Citat: conecto  u Lipanj 17, 2010, 00:27:40
Amnestiran je zbog KR tablica...
Jako lijepo i pohvalno. Samo tako naprijed. Najbitnije je da se vidi registracija!

Tomek

Nije baš za ovu temu, ali je zanimljivo -- danas u Zagrebu vozi i još jedan prevoznik i to iz Turske :)

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/79519/Turski-autobus-zalutao-na-Trg-bana-Jelacica.html

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/07/28/0447006.html?pos=n1

conecto

Iako nije baš točno da je toliko teško tamo proći, jest malo usko, ali naši autobusi tuda prolaze gotovo svaku noć na noćnim linijama koje voze umjesto tramvaja.
A GDJE JE POANTA?

tramvajac 92

Njemu je jer on ipak ne vozi svaki dan bus po ulicama po kojima jedva prođeš..

tramvajac 92

Vozilo: Ciroën DS3
Registracija: ZG 0042-CH
Mjesto: stanica Španko-sjever
Prekršak: stajanje na autobusnoj stanici
Slike:

FitzTN

Bože sačuvaj pa vama ljudima svašta smeta. Ja tako stajem svako malo kad me netko zove na mobitel, pa rađe pričam parkiran nego u vožnji. Kome taj auto smeta??? Gdje da parkiramo? Na Marsu???

Shole

Ja bi tebe volio vidit da ideš van sa zglobnim busom sa ovakve stanice. Neeznaš dal ćeš gledat desno ogledalo koliko si od ovog auta, s tim da ni nemožeš više točno vidit kad ti slomi prikolicu pa izgubiš pravac na ogledalu, ili ćeš gledat kolko si s prednjim lijevim kutom busa prešao na drugi kolnički trak

FitzTN

Vozači autobusa nisu nesposobni ljudi. Kako samo izađu van iz stanice kada je ispred njih bus, a oni prije "obave posao", da mi je to znat  ??? ::| ;)

TomoM

Citat: STIB  u Listopad 03, 2008, 20:50:24
Svakodnevno nailazim na ovakve situacije iza Kupališta. Ova je posebna jer su oba auta "visoke" klase i s "posebnim" registracijama. Nakon što je bus prošao, vratili su se natrag i nastavili razgovor kao da je to javno parkiralište  ::|

Ovo su možda neki ljubavnici. :-))))
E da im se malo osvetiti za pogrešno parkiranje.  He he.