Kako jedan čovjek može zaustaviti njih 200

Autor STIB, Listopad 03, 2008, 20:50:24

smogovci.bbb2

Pa dajte se više odredite što hoćete. Kad dobijete kaznu od komunalnog ili prometnog redara ne valja. Kad ne rade, ponovo ne valja. Da 421, da se komunalni redari drže ko pijan plota Odluke o prijevozu putnika u JP, većina vozila ZET-a ne bi prometovala između ostalog jer su prljava. Komunalni redar je ovlaštena službena osoba, ono što Vi tražite da postanete a po tvojim komentarima se vidi koliko poštujete tu službu i službenu osobu tako da ne vidim benefite koje bi ostvarili kad bi i vozači postali službene osobe umnik2 Malo se raspitaj prije nego što pišeš komentare. Prometni redari nadgledaju promet u mirovanju i upravljanje na raskrižjima tako da nemaju ovlasti za uredovanje po žutim trakama. Za to se obrati prometnoj policiji klinac
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Volzhanin

A ti koristi taxi i ne gledaj uopće ZET vozila i vozače.....

421

@Volzhanin
Upravo suprotno,dragi kolega!
Nesvjesno je počelo jedno divno prijateljstvo koje će kulminirati eliminiranjem zajedničkog neprijatelja - prometa u mirovanju (stajalište Avenue Mall i stajališta Kvaternikov trg.) Oba su pokrivena kamerama, smogovci.bbb2 odat će nam direktni broj koji ćemo pozvati (njega?) da u realnom vremenu (odmah!) snimi nametnike koji smetaju na navedenim stajalištima.
Koliko puta si prošli tjedan imao čisto stajalište na Mallu?
@smogovci.bbb2
Tko kaže da ja želim postati službena osoba? Ili većina kolega?
To su spinovi Sindikata da opravdaju svoje postojanje i zamažu oči zbog slabog učinka oko pregovora za KU i javljaju se time svaki put kada netko od kolega u prometu (vozač ili kontrolor) zadobije tjelesne ozljede većeg i manjeg obima, nevezano uz razlog ozljeđivanja.
Što se tiče prljavih prometala ZET-a, neka pišu kazne. Mene osobno, bilo je stid voziti na 128 godišnjicu ZET-a.
Za vanjski izgled odgovoran je poslodavac/vlasnik, ne vozač, a unutarnji izgled slika je i prilika korisnika usluga.
TOČKA.
BTW. osobno imam odlična iskustva s prometnim redarima koji su mi mnogo puta pomogli, a naročito s kolegom koji prešao u ZC.

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

Imaju novog šefa pa mu 421 napiši da se prometni redari prime posla i podebljaju nadzor i kažnjavanje prekršitelja na stajalištu autobusa MSU pored Av. Mall-a kao i na terminalu Kvaternikov trg. A komunalni redari neka nagaze ZET sukladno ovlastima iz Odluke o prijevozu putnika u JP. Mail adr. zeljko.renic@zagreb.hr hi byeg
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

MAN truck bus

Dva komada u razmaku od 10 minuta na Kvatriću.  russian_roulette

EDIT: Evo i trećeg.  >hammer<

EDIT2: I četvrti je tu...
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

MAN truck bus

"kartu imamo?"

MAN truck bus

"kartu imamo?"

MAN19464

Autobusni kolodvor Velika Gorica 8.peron.
Kamionđiji se spava pa je došao malo odspavati.
Za sad su prošle dvije policijske patrole i nisu stali.
Pitam se jel se tako usudi u Njemačkoj napeimjer.

MAN19464

Lion's Driver

U Njemačkoj imaju službu "Busspurkontrolor" i kaznjava apsolutno sve koji parkiraju na stanicu, u bus traci ili previše blizu stanici. Ako si sumnjiv izvadi kolo od 25 metara i mjeri od znaka "H" (haltestelle) do automobila, sve slika i dokumentira i dobiješ čestitku od policije, a znaju i pauka zvat pa plati i kaznu i pauka i čuvanje auta. Kod nas je sve to sramota, na štetu građana, a ovaj, slobodno ću reć debil, iako mi je kolega vozač bi vjerojatno dobio višestruku kaznu i lisice na kotaču

MAN truck bus

"kartu imamo?"

421

Citat: MAN truck bus  u Listopad 22, 2020, 11:42:04
Svakodnevni problemi na Kvatriću
Mogao je kolega iza pripomoći zatvaranjem izlaza navedenom osobnom prometalu...
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

ChRiStIaN

Problemi na Sljemenu

Foto sa FB stranice "parkiram kao idiot"
@ Autobusi Hrvatska @

MAN truck bus

"kartu imamo?"

MAN truck bus

"kartu imamo?"