Odoh, zbogom i hvala!

Autor erobuss, Srpanj 03, 2009, 21:27:50

erobuss

...

elvis

Ne znam stvarno cemu to radi jedne greske koja se mogla desiti bilo kome od nas,uostalom nije ni prva niti zadnja greska na forumu,tu smo da jedni druge ispravimo i dodjemo do tacnih podataka,a ti si medju clanovima koji su najvise pomogli forumu,tako da ja bih volio da ostanes s nama ako je to moguce

mate

Erobuss dobro ti Elvis veli...svakome se greska moze potkrasti...i meni se potkralo vezano za Globtour, kada sam izletio s pricom da linija Ilok - Bec ne postoji, te da bi se nakon tjedan - dva morao ispricavati zbog greske, tocnije neprovjerene informacije...pa svakom se moze desiti da pogrijesimo ("Ljudski je grijesiti") , i bome na Crohercovoj slici se na prvi pogled vidi broj 5,ali eto dogada se...

Nemoj odlaziti jer bi to bio udarac za ovaj forum, koji bi ostao bez clana koji je vrlo puno doprinjeo pri razvoju foruma, pogotovo s vijestima i slikama iz Hercegovine...sjedni i razmisli o  svemu,ali hladne glave...pa ces vidjeti da ipak nema potrebe da ti napustas po 2.put ovaj forum...

CroHerc

ŠTA SANADER URADI B...A TI   .

Ali sam siguran da je ovo zbogom zapravo doviđenja . ;)

CroHerc

Ero moram rći da si me razočarao , pa nećeš se valjda radi toga povući .

Ako misliš da sam se ja trebao ispričati nevidim razloga jer ako sam uopće nešto pisao o tom ,a mislim da nisam  stvarno nije bilo namjere  .  

Pokušao sam ti poslati pp ali izgleda da te nema na forumu .  

PA JAVI SE NA PP DA TI NEŠTO POŠALJEM.  Imaš moj e-mail na profilu .

421

Ako imaš Suzanu koja će Te zamijeniti (a nemaš) tad idi.
Ali kako znamo da nemaš OSTANI!
Nemoj na forumu izazivati "pozitivni šok", to nam ne treba.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

tamlover

...i bilo je lepo i navek TAM bu....

Tlimfocit

kratko i jasno:
ero vrati se!
nema smisla da odeš!

shef

Ja se nekako nadam da neću izgubiti prijatelja i kolegu, iako se nikad nismo vidjeli uživo...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

elvis

Ajde ero vracaj se,sta cekas???