Pomoć - autobus visoke turističke klase područje od Splita do Dubrovnika

Autor Vanessa, Srpanj 14, 2009, 11:34:35

Vanessa

Može mala pomoć vas koji se više bavite autobusima? Koga bi mogli preporučiti, nekog privatnika koji ima kvalitetan autobus za najam 7 dana? Bus (sjedište firme) može biti na potezu iz Splita do Dubrovnika! Autobus 51 do 57 sjedećih mjesta. Bitno je da je autobus noviji! Puno hvala...  ;D

St!pe

Autobus od 51-57 sjedećih mjesta?Normalan autobus ima 49+1+1.Tebi treba troosovinac.
Ako izgleda predobro da bi bilo istinito vjerovatno vam se pričinja.

Vanessa

ma meni je bitno da bus ima min.51 mjesto sjedeće za goste. Znam da neki noviji imaju varijantu da se wc izvadi i doda 2 mjesta. Da li znate da netko ima takav bus??

manoplan

Imamo temu u kojoj su privatnici složeni po abecedi pa prelistaj i pogledaj slike.
Shef se dodatno potrudio i u večinu privatnika stavio broj telefona i adresu.
Od večih firmi, možeš pokušati sa Promet Makarska.

Tlimfocit

F tours ti ima troosovinca kojeg održavaju odlično i zadovoljava kapacitet....
a od troosovinaca ne postoji više islim nijedan u nas....
za potrebe agencija dolaze troosovinci iz Zagreba (jer Promet Makarske ima za nijansu nepovoljnije cijene a i trebaju im za linije) jer ih kod nas jednostavno nema kao ni katnjaka.....
ono što mi uzimamo do 55 mjesta su ti siderali Globtour Panoramabus (al tu ti je razmak među sjedalima malo manji tako da odgovaraju djeci a odraslima i često ne pa neznam baš) al svakako preporučam ovaj od F-toursa...i naravno mogla bi dobit dosta povoljno nove (par mjeseci stare) VOLVO buseve troosovince od Globtour Panoramabusa samo ih treba nagovorit da ti ne naplaćuju dolazak do Splita....neznam kolike su cijene najma u F-toursa al za Globtour znam da su uvijek bili dosta jeftini....ako ti trebaju brojevi ili od F-Toursa ili od Globtoura slobodno se javi....
eto toliko ja mogu pomoć

Tomek

Tlimfocit

Citat: Tomek  u Srpanj 23, 2009, 00:58:42
A zaboravio si Klissine S317HDH  ;)

joj da skroz zaboravia....al oni u zadnje vrime slabije voze za lokalne agencije neznan zašto...a ta 317ica fenomenalno izvanka izgleda samo nezz kakva je iznutra...

CroHerc

Probaj i Autoherc . Siguran sam da neće bit problem doći do Splita iz Gruda. nije daleko .

Imaju troosovinske MAN-ove i Neoplana koji je odličan i svan i iznutra .

A u siderala tiče oni sa nabijenim sicevima su katastrofa za noge . To je totalno zbijeno .

Vanessa

Hvala!  ;)
Puno ste pomogli! Poslat ću nekoliko upita pa ćemo vidjeti....
Pozz i hvala još jednom!

Slavuj

Njabolje bi ti bilo ici Samoborčekom. oni su ti među najboljima,ako ne i najbolji,prijevoznicima u RH i imaju autobuse za sve prilike ;)