Susret mladih-Varaždin 26.-27.04.2008.

Autor kuba, Srpanj 22, 2009, 23:52:44

kuba

Ovo sam našao u svojoj arhivi pa rekoh da stavim. Naime, tamo je bilo cca 350 autobusa iz Hrvatske, BiH, Srbije... za ostalo neka potvrdi tomekk.  ;)
Sa ovim Volvom sam išao iz Zadra:

3 Cityća

Bio je i ovaj

Slikao sam i neke pojedinačne prijevoznike pa ne znam dali da postavim slike jer su stare godinu dana???

Tomek

tomekk

Citat: kuba  u Srpanj 22, 2009, 23:52:44
Ovo sam našao u svojoj arhivi pa rekoh da stavim. Naime, tamo je bilo cca 350 autobusa iz Hrvatske, BiH, Srbije... za ostalo neka potvrdi tomekk.  ;)

Ja samo mogu reći da su kod mene bile 2 cure iz Medulina(prespavale) i u našu župu su došli mladi iz Istre, dakle Pula i okolica te su došli sa 3 autobusa Briona, u Varaždin nisam išao slikat jer sam doma išćekivao gošće ;D
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Tlimfocit

ma ća si uslužan tomekk....hehe :D ;D ;D ;D
iz Splita je između ostalih krenia i DROGMULLER od Darko tradea na opće zaprepaštenje grupe...navodno je dogovoreno s jednim drugim prijevoznik koji je u podnajam uzeo darka....

CroHerc

Izgleda da su tomekku bile važnije ove dvije cure iz Medulina nego autobusi  ;) :D ;) .

Iz Citluka je koliko se sjećam išao jedan autobus kao i iz Širokog B. .

tomekk

Btw da se još nadovežem:
Slijedeći susret hrvatske katoličke mladeži održat će se u Zadru, 8. i 9. svibnja 2010. tako da se svi znate pripremiti za fotografiranje jer će vjerojatno opet biti oko 400 autobusa iz cijele Hrvatske, a i susjednih zemalja ;)

RIP Grga

kuba

Da, ali trebamo se dogovoriti da nas par ide jer ako nas bude išlo otprilike 10-oro bit će rata sa postavljanjem slika, a i biti će istih slika.   :D

tomekk

Ajmo Zadrani. Sutra počinje Susret hrvatske katoličke mladeži što znači da će u Zadru biti puno autobusa iz cijele Hrvatske i šire zato fotiće u ruke i u akciju  ;)
RIP Grga

mate

Citat: tomekk  u Svibanj 07, 2010, 18:30:12
Ajmo Zadrani. Sutra počinje Susret hrvatske katoličke mladeži što znači da će u Zadru biti puno autobusa iz cijele Hrvatske i šire zato fotiće u ruke i u akciju  ;)

Po informacijama s terena u Zadru se ocekuje negdje oko 450 autobusa, nazalost nisam u mogucnosti da odem dole, vec se cuvam za iduci vikend i put u Bleiburg...

Bari

Neki moji prijatelji idu u Zadar pa sam ih zamolio da poslikaju koliko budu mogli.  ;)
KREPAT MA NE MOLAT !

Tomek

Navodno je u Zadru oko 600 autobusa... Jel će netko biti dolje sa foruma?
Ugl. sve garaže ZG privatnika danas su prazne...

Ivan1983

Autoturist navodno oko 20 buseva a Samoborček 13 od toga 8 turističkih i 5 gradskih ;)

mate

Slavonija Bus - 12 autobusa, Terzic bus - 2 autobusa, Auto Reli Terzic - 2 autobusa, Euro Tours - 1 autobus, to je zasada sto znam da je od slavonskobrodskih prijevoznika dole, vjerojatno su jos neki...