RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

zvone16

Je ko zna mozda dali je danas isla 26 za hreljin u 19 i 30, bar sam cuo da je isla, a u 16 i pol govore nece ici uopce i na trolejovoj stranici pise da neide
ZvoneXp

Ruske

Citat: Boki651  u Prosinac 18, 2010, 01:35:49
Eto ipak neki nisu vjerovali da je ovo moguće, a ne samo da je moguće, nego se još broji i 30 cm, a sutra slijede kviz pitanja uz fotografije. ;D

boki oce padati sutra jos snijeg? nedelju pretpostavljam da nece?

Boki651

Sad poslijepodne, uslijedit će razvedravanje.
Al ovo ovdje još nisam doživio, maloprije je prošla ralica, ali kao i da nije. 7a ni danas neće redovnom trasom.

Ruske

nece, ja sam cuo da je samo jednom bio na okretistu tu, valjda samo test dali se moze...evo gledao sinoc u 3:30 dosla prvi put ralica tu gore, kao da nije prosla, neznam kakve su im to ralice...cestu je donekle skinula sloj snijega, ali okretiste je ostalo bijelo...ic cu se poslije prosetat pa slikice svjeze...

Boki651

Ovdje su auti zatrpani, nešto neviđeno, kasnije ću stavit par fotki od sinoć

Boki651

Evo fotki od sinoć, ne zna se gdje počinje bankina a gdje je cesta ;D

Ovim putem ide 7a, a sinoć bi samo ratrak mogao proći ;D

Čekaonica na okretištu na Turkovu

mivano

Boki651

Večeras je u Rijeci iznad 200 m ponovno moguć snijeg ili kiša koja se ledi. To se posebno odnosi na lokacije koje trenutno imaju i 20-ak cm snijega. Iako je trenutno sunčano, moć snijega na tlu je vrlo jaka, tako da će zalaskom sunca, bez problema temperatura pasti i ispod nule. Dolaze nove oborine, a navečer će zapuhati tramontana, opet će na užem riječkom području izostati jugo.
Nemojte reć da vam nisam rekao. ;D

mivano

slike iz NL (glupo mi je stavljat ih gore u posebnu temu kad ja nisam autor):

i  2 videa:

*Ako smatrate da ne valja - brišite.

Ruske

bas sam sinoc citao na NL stranici da su rekli da nece kaznjavati ljude jer da nemogu nekoga kazniti a nekoga ne, a ne stignu kazniti svi kojih bi trebali...stoga su se odlucili ne kazniti...

Shole

A to ih ne sprečava da nekog ne kazne, a nekog ipak kazne kad vozi prebrzo ili pijan

Berlingo

Bravo Shole!
Sve treba kazniti kad se malo popije i polako se vozi.A kad neciji sin vozi hondu po gradu 100 onda nikom nista ili sljedi samo kazna. Ali po snijegu ih nigdje nema. U petak su mogli napuniti u Rijeci proracun za cijelu godinu radi ljetnih guma. Zato se ne brinite za neocisceni snijeg s auta ili krova autobusa ili kamiona. Da ja vidim kako jedan vozac autobusa moze ocistiti snijeg s krova? Ili ja kad dodjem iz Slovenije i parkiram da bi drugi dan morao na carinu, neka se netko drugi penje, ja ga necu skidati s cerade, a ne mogu je otvoriti. Carinski prekrsaj!
Prvi video dobar. Nevjerovatno je koliko je veci promet prema mojem dijelu grada a sve se vidi po tragovima. Drugi je bez veze. Trebalo je izaci na teren, sjesti u auto i snimati! I doci doma mokar!

Berlingo

Citat: mivano  u Prosinac 23, 2010, 14:28:26

Kolega s Hreljina je odmah iskljucen u  startu. Gdje je ovo slikano?

NP-549

JA bi reko da je ovo 699 u Podrvnju  :-\