RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

jedan_019

Neka ukrade ovoga za Zavidoviće  :P i neka vozi južnim koridorom (ako se ne varam, tako se kaže)  8-8

Berlingo

Po Autotroleju jos nije jasno jesu li Zavidici ili Zavidovici. A juzni koridor je definitivno Mlaka.

Ruske

cim sam vidio 598 na slici od krpana, kako ulazi na most nad mrtvim kanalom, odmah mi je sinula ova ideja: izrezati i baciti ga na neki drifterski zavoj...pokusaj je nekako izrodio plodom, s time da je jako sfusano, jedno sta je nabrzaka napravljeno, drugo sta nisam prevjest sa photoshopom, ali nadam se da ce vam se svidjeti:

Shole

Dobar je dobar, šteta da ti kadar nije malo širi, da se vidi iza busa kako ide zavoj

Berlingo

Izgleda kao da je proklizao pa ce ga prestici zadnji kraj. Fali mu jedino crveni displej, ali to je naravno moje misljenje.

Ruske

samo za berlinga:

edit: zadnja verzija

M.A.N. boy

fino si ga sredio u photoshopu svaka čast

Boki651

Ma jok I.Zavidića. Zavidovići trebaju pisati :P

Berlingo

Ma meni je super ovako. Sad vec ima upaljena svijetla i vidi se bijelo iza pogonske osovine. bio je led na cesti, garantiram. Svaka cast majstore!
A sta je trebalo pisati na displeju? Ovaj je jako dobar. Neka se malo zamisle u Troleju. Kako je moguce da jos ima conecta a da pise Z.Z.? A s boka opet drugacije! By Autotrolej, Rijeka, Hrvatska.
Zahvaljujem na predivnoj slici!

Ruske

Citat: Berlingo  u Listopad 10, 2010, 00:22:55
vidi se bijelo iza pogonske osovine. bio je led na cesti, garantiram

to nije led, nego dim iz kotaca, posto je bus zabocio (driftao, kako god oces), tj bocni prolazak zavoja velikom brzinom

(ako nisi znao) ->

Boki651

E, a di su mu xenonke? ;D

I one plave ledice? ;D

Ruske

nema para autotrolej za njih ;D ;D ;D bus123

SaNjIn

BARCODE

Svaka čast na obradi za mene je 598 poseban autobus i jedan od boljih MAN-ova te vrste. Dosta se toga promjenulo na njemu, ali jedan detalj ostaje, a to je Alpine naljepnica u gornjem desnom kutu šajbe.
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.

MAKI

slazem se  ide najbolje od autobusa te serije  to tvrdim definitivno
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni