RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

celicana

Evo što su mi odgovorili iz Autotroleja vezano za vožače na određenim linijama....

Citiram:
U KD Autotrolej ne razlikujemo gradske i prigradske vozače, odnosno svi vozači zavisno o prijevoznim potrebama raspoređuju se na sve autobuse, odnosno linije KD Autotrolej.

Shole

hahahahaha, da mi je znati tko ti je odgovorio.  Vjerovatno šef Prometa.  On je možda i uvjeren da je to tako

Klanaman

Citat: celicana  u Siječanj 13, 2011, 21:12:34

Evo što su mi odgovorili iz Autotroleja vezano za vožače na određenim linijama....

Citiram:
U KD Autotrolej ne razlikujemo gradske i prigradske vozače, odnosno svi vozači zavisno o prijevoznim potrebama raspoređuju se na sve autobuse, odnosno linije KD Autotrolej.

A kako to da onda Regije voze uvijek ista 10-ca vozača?! Vjerojatno ti ne spadaju u gradske i prigradske vozače nego u "specijalne postrojbe" Autotroleja. ;D

BARCODE

E ova ti je dobra !
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.

Bari

Poklon za Božić  ;D
KREPAT MA NE MOLAT !

SaNjIn

jučer je jedan classic pičio po zaobilaznici prema škurinjama ( vidio sam ga poslije onog umjetnog tunela ) i imao je upaljen display mislim da je pisalo 26 i unutra su bili putnici..

Ruske

recite sad dal je ovo normalno,cekam u 1745 7a koji krece u 48. nema ga. cekam ga 10min i odlazim na 7icu na stanicu z.kucica 3. Krece u 1801,cekam do 1811 i nema ni njega. Odem na 6icu kod crkve,pise 1813 da krece,ja dosao u 14 i nema ga. Iduci ide u 1830,vidjet cemo dok dode,taman mi prodje cijelo 1.poluvrijeme rukometa. I ne,shole,ne izmisljavam ovo,tu stojim na podvezici u nadi da ce se pojavit 1 bus da me odvede do grada. Isprike ako nesto lose pise,sa moba pisem. I da sad kako pisem,prosao je 599 sa displayom garaza i debil nije pokupio nas par ljudi na stanici nego samo prosisao. Neznam koji im je!

ikar

Citat: Ruske  u Siječanj 23, 2011, 18:28:48
recite sad dal je ovo normalno,cekam u 1745 7a koji krece u 48. nema ga. cekam ga 10min i odlazim na 7icu na stanicu z.kucica 3. Krece u 1801,cekam do 1811 i nema ni njega. Odem na 6icu kod crkve,pise 1813 da krece,ja dosao u 14 i nema ga. Iduci ide u 1830,vidjet cemo dok dode,taman mi prodje cijelo 1.poluvrijeme rukometa. I ne,shole,ne izmisljavam ovo,tu stojim na podvezici u nadi da ce se pojavit 1 bus da me odvede do grada. Isprike ako nesto lose pise,sa moba pisem. I da sad kako pisem,prosao je 599 sa displayom garaza i debil nije pokupio nas par ljudi na stanici nego samo prosisao. Neznam koji im je!

Debil te nije pokupio jer možda vozi neispravan bus koji nesmije vozit putnike nego se odmah isključiti iz prometa. Da te je pokrcao i nešto ti se dogodi onda bi taj debil bio kriv skupa sa firmom jer je dozvolio da se putnici voze sa neispravnim vozilom!

Citat: SaNjIn  u Siječanj 23, 2011, 18:27:27
jučer je jedan classic pičio po zaobilaznici prema škurinjama ( vidio sam ga poslije onog umjetnog tunela ) i imao je upaljen display mislim da je pisalo 26 i unutra su bili putnici..

To je bio 640 koji je vozio maškare s Hreljina na Viškovo!

Shole

Ruske, 100% si u pravu ovaj put.  

VOZNI RED za subotu i nedjelju JE PROMJENJEN a nema apsolutno nikakvih obavjesti na niti jednoj čekaonici u gradu niti na web stranici

Za ovo drugo ti je Ikar u pravu - nesmiješ vozit putnike neispravnim kolima

SaNjIn

Citat: SaNjIn  u Siječanj 23, 2011, 18:27:27

nebih znao al samo sam uspio nabrzinu vidit liniju i ljude unutra..

Ruske

da nema obavijesti - a to sta sam cekao sesticu od 1815 do 1840 bez da prode ijedna? cudno malo...

a onaj u 599 je imao 5-6 ljudi unutra, najvj sa okretista ih pokupio i picio u garazu

Boki651

Citat: ikar  u Siječanj 23, 2011, 18:49:55

Vidio sam neki EL u subotu oko 18h u Vukovarskoj, na semaforu kod Plodina, sa natpisom 26 Hreljin. Skrenuo je u Antuna Bara , vjerojatno put zaobilaznice.

U nedjelju navečer jedna 7-ica preko Minakova išla do Turkova, očito šole zaboravio pored Brazilaca nastaviti (ili je neka frka gornjom cestom bila), nego skrenuo za Hosti.

daMassa

Uvijek me razljute ovakve price! Kad sam se vozio u cetvrtak busom prema Rijeci (zadnja 32) i kad su unutra pili, pusili i tko zna sto, onda su ovi s prvih mjesta bili tihi kad sam stao kod vozaca i svih gledao nadrkanim i preko kurca pogledom >hammer< Evo neka se jave jos par jacih i uhranjenih sa foruma, pa idemo pravit drustvo vozacima na tim voznjama, da vidim bil onda netko dosao srat - pa da dobije dve iza uha. Ja jesam mlad covjek, ali takva ponasanja nisam nikad razumio, niti ih imam namjeru shvatit, a bome niti tolerirati... >:(

EDIT:

Sad se sjetih, pa da dodam. Jucer (bas zapisao sate 21:08) stojim ja na krizanju kod opatijske Bille kad doslovno protutnji kroz krizanje bus linije 34, vracao se s Veprinca u Opatiju i dole nizbrdo pun gas proletio. Neznam tko je vozio, niti sam uspio stic vidjeti broj busa (manov klasicni lav), ali da je kojim slucajem trebao stat (nikad neznas na kakvu budalu mozes naletit na krizanju) taj bi pomeo sve pred sobom i odgurao do Ambasadora...

djuro

Citat: tramvajac 92  u Siječanj 29, 2011, 14:30:39
http://www.novilist.hr/hr/Vijesti/Rijeka/Vozac-Autotroleja-zbog-prijetnji-putnika-na-bolovanju
Žalosno je to, ali žalosnije je da zbog tog istog vozača putnici koji imaju urednu kartu propuštaju taj polazak i idu na sljedeći, što je i komentirao čitatelj novog lista.