RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

Mirta

Da, očito živimo u vremenu nekulture i nepoštovanja drugih. Autoritet je postao nepoznati pojam.
Ne poštuju se službene osobe, ni mlađi starije i obrnuto, ni ... Žalosno.
Nikad ne reci:"Nikad!".

mivano

slika sa net.hr-a

MB Citaro

Mislim da je ta slika bila nedavno u novom listu, a i još uvijek su na slici stare tablice

NP-549

A tek displej !  Joj kad ovo neko vidi

Bari

Gdje je nastala ova slika?
KREPAT MA NE MOLAT !

kico101

Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

shef

Citat: NP-549  u Veljača 11, 2011, 00:31:40
A tek displej !  Joj kad ovo neko vidi

U to ime i u čast toga pridodajem ovu fotku sa fantastične ruske stranice fotobus.msk.ru. Tamo je navedeno da je ovo ulica I.Zajca i MAN SG 240H, ali oprostit ćemo čovjeku... 

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Mirta

Citat: shef  u Veljača 11, 2011, 09:33:17
Citat: NP-549  u Veljača 11, 2011, 00:31:40
A tek displej !  Joj kad ovo neko vidi

U to ime i u čast toga pridodajem ovu fotku sa fantastične ruske stranice fotobus.msk.ru. Tamo je navedeno da je ovo ulica I.Zajca i MAN SG 240H, ali oprostit ćemo čovjeku...  

Vidi on to, vidi. Vrlo lijepa slika. Neka nas svuda po svijetu!
Nikad ne reci:"Nikad!".

Bari

Imam dva pitanja:

1. Da li je 104 imao nekakav udes kad ima novi blatobran na kojem jos nema bijele boje?
2. Ako se vec toliko štedi zašto onda prazan conecto u trećoj smjeni na 3A vozi par putnika preko Zameta za Bezjake?
KREPAT MA NE MOLAT !

Shole

A šta biš ti stavio umjesto njega na 3A ?

Bari

Citat: Shole  u Veljača 13, 2011, 20:42:43
A šta biš ti stavio umjesto njega na 3A ?

Jel ima u to vrijeme koji minibus slobodan?
KREPAT MA NE MOLAT !

Shole

Naravno da nema. Zato i vozi Conecto.

kico101

A znamo li zašto nema putnika? Zato jer je vozni red 3A takav da tu liniju koristi samo onaj tko nema baš nikakvog drugog prijevoza ( auto ili 3-ca do Drnjevića ). Slijedimo li postojeću logiku razmišljanja i pratimo li kako se broj putnika smanjuje, slobodno možemo ukinuti linije 1A,1B,2A,3,3A,4A,5A,5B, 8,8A,9,13, osobito izvan vršnih sati, a na ostale linije složiti vozne redove samo u vršnim satima, a izvan staviti cicimicije. Većina prigradskih linija isto tako ne treba. A linije 101,102 i 103 treba pojačati s monotralima sa slijedom svakih 10 minuta i obavezno staviti nove Citare. Osjećate li cinizam? Ma neee.... >hammer<
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

Ja tebe u potpunosti razumijem i sve što si rekao to stoji, al mislim da trenutna situacija općenito ne dozvoljava da vučemo nekakve paralele sa vremenom pred 3,4 godine.  Činjenica je da Grad Rijeka NEMA PARA ni za šibice i dobro je da uopće radimo i primamo plaću. Oni nemogu naplatiti skoro ništa od onog što puni proračun i iluzorno je očekivati da se nešto investira ili poboljšava u svim sektorima, pa tako i JGP-u. Do daljnjeg budite spremni samo na smanjenja, rezanja, štednju, redukcije..... na svim nivoima.  Jasno mi je to zašto Grad Rijeka ne uspijeva puniti proračun, al mi nije jasno zašto Hrvatsko Pravosuđe ne zanimaju financijske egzibicije istog tog Grada Rijeke na primjerima Bazena Kantrida,  dvorane Zamet...  Ima tu itekako materijala. Ipak je jednom i HDZ bio u pravu

mivano

Danas u 12:45 kod Indeksa viđen 718 s displejem Autotrolej. Na zadnjim sjedalima su sjedila 3 čovjeka. Mehaničari?