RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

Berlingo

Ovo nema veze s vezom. Ja uopce ne vidim sta pise, ali po ovim kucama meni se cini da je ova zadnja slika iz jednog predivnog mijesta iz Gorskog kotara. Ali falim ja ponekad....

little-perfect-fairy

ikar

Autotrans je bio neozbiljno shvatio posao za ZL Rijeka...

Klanaman

Ili možda ovi iz Zračne luke nisu na vrijeme plaćali prijevoz.

Shole

Isuse bože šta sve majka neće rodit

http://www.youtube.com/watch?v=Lx7uTSlPvrA&feature=player_embedded#at=46

Inače kolege vozači, tjerajte to smeće ća sa prednjih vratiju jer samo snima ko šta radi i onda prijavljuje

1A

Najbitnija stvar je na 3:00 autobus.  >hammer< >hammer<

Šta nije to čak djelo nekog člana sa ovog foruma?

zvone16

Shole: Bolje da nisi ovo ni postao koja budala majke mi, samo se sramoti.
ZvoneXp

Shole

Morao sam, ipak je čovjek pozdravio Trolej na nacionalnoj dalekovidnici. 

shef

Svidjela mi se slika od Solarisa...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

ikar

Margarinko caruje :D

jedan_019

Citat: Shole  u Travanj 15, 2011, 08:25:14
Isuse bože šta sve majka neće rodit

Nisam bio dugo u Rijeci. I gledam taj prilog jučer i pokušavam se sjetiti je li to taj lik kojeg sam viđao po busevima ili nije. Na kraju spomene Autotrolej pa mi je sve bilo jasno.  8-8

Znao sam ga vidjeti gdje sjedi na stepenicama zadnjih vrata. Ili kad je neka baba počela vikati vozaču da otvori srednja vrata, a lik joj počne objašnjavati kako se vrata otvaraju za 10 sekundi i pokazuje onu naljepnicu iznad vrata  ;D

Berlingo

Nekima se ocito magli ispred ociju iako je u Rijeci glede vremena bio savrsen dan. Radi se o jednom citaru koji je subotu navecer vozio na dvojci, ali eto ja necu navesti GB jer ne zelim da ispadne da pisem protiv svojih kolega. Ali maglenke se nisu gasile!

5AR

Njemu baš pristoji jedna izreka   Svašta p...a rodi a autobus vozi  >hammer<
Prilog predstavljanja je vjerovatno sniman tjedan dana ranije od snimke natjecanja jer je pozdravio dvije različite cure. On je moj idol. ;D

Boki651

Jedno pitanje, primjetih neki dan na 5- ici, na stanici kod kazališta da svi putnici nisu izašli iz busa, kako se to do sada prakticiralo. Je možda sada Jelačić zadnja stanica?