RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

ikar

A do Studenog vartogasne metode prebacivanja prometnika, tehnologa i vozača iz Garaže u vozače... Sve u svemu bolje da i dolaze novi nego da ih nema uopće! U gradskom sektoru od dolaska zadnjih vozača na proljeće 09. manjka 19 vozača. Točnije 32, ali 13 je prebačeno iz prigrada i garaže.

tramvajac 92

Nema ljudi, nema vozila, pa ima li ičega u Autotroleju?

Shole

Zasad jedino čeg ima je plaća na vrijeme.  O tom potom kolika je, al barem je na vrijeme.

mivano

Citat: ikar  u Kolovoz 15, 2011, 12:02:41
A do Studenog vartogasne metode prebacivanja prometnika, tehnologa i vozača iz Garaže u vozače... Sve u svemu bolje da i dolaze novi nego da ih nema uopće! U gradskom sektoru od dolaska zadnjih vozača na proljeće 09. manjka 19 vozača. Točnije 32, ali 13 je prebačeno iz prigrada i garaže.
A ja se čudio otkud neki novi gospodin u 687...

ikar

Bivši glavni tehnolog. Neznam točno što, ali uvijek je vozio Citare na servis kod ŠOP-a u Matulje, kao i 680 na popravak u Požegu.

Shole

Još će se prebacit neki tehnolozi, voditelji smjene, elektroničari.....   Uglavnom,  sve što ima "D" kategoriju ide na cestu !

Berlingo

A hoce li traziti druga zanimanja? Vidim da posla oko promjena tabela na stanicama ima sasvim pristojno, dovoljno da zaposle jednog covjeka. Ja bi predao molbu za tako nesto. :)evil

Shole

Danas sam ih nabrojio 7 da voze s otvorenim vratima. Imali li uopće još koji Lion's Classic blokadu na vratima?  Nije ni čudo da ih skidaju kad je unutra preko 50 stupnjeva u onom staklenom kavezu

mivano

Citat: Shole  u Kolovoz 22, 2011, 18:37:12
Danas sam ih nabrojio 7 da voze s otvorenim vratima. Imali li uopće još koji Lion's Classic blokadu na vratima?  Nije ni čudo da ih skidaju kad je unutra preko 50 stupnjeva u onom staklenom kavezu
689  ???
Vozi sa zatvorenim vratima.

Berlingo

Nije li to zapravo samo jedan relej koji se lako izvadi a jos lakse namjesti nazad? Ili ja grjesim?

zvone16

Ako dobro znam 67X imaju jedan relej, a 68x i 69x imaju dva releja, bar je tako meni rekao jedan vozač. Ispravite me ako griješim.
ZvoneXp

Shole

673-679 nemaju relay nego žicu, a 686-700 imaju relay

Berlingo

A ovo se ljeto stvarno neda. I sad je vani pakao i tesko je zaspati. I svi smo svjedoci sta prolaze ti jadni vozaci u uzarenim konzervama. Ne vjerujem ni da ce iduce ljeto biti bolja situacija glede voznog parka. Pa onda bi trebalo predloziti Autotroleju da naprave neka poboljsanja. Po ljeti bi trebalo uvesti obavezno i rucnike oko vrata. I to ne bilo koje boje. Predlazem narancaste. Mogli bi se pohvaliti kako oni ipak misle na svoje vozace, a istovremeno kako su rucnici u tradicionalnim bojama firme. Vec mi mirise konferencija za medije i hvalisanje, a njihovi biseri i omalovazavanje putnika su i te kako vec poznati. :)evil

Shole

A znaš li ti da svi prigradski busevi imaju karniše za zavjese ali je STROGO ZABRANJENO postavljanje zavjesa na sve autobuse osim Regia i Tama. Do pred 2 godine su SVI prigradski imali zavjese bez obzira dal ih netko duži ili su rezervni !

Berlingo

Cuo sam nesto o tome. Ja se opet s nostalgijom sjetim sanosa. To su mi bila najljepsa vremena. Znaci rucnici neizbjezni dio uniforme? Sreca pa citaju forum. Nece decki vise nositi rucnike od kuce. :)evil