RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

jedan_019

Citat: jedan_019  u Rujan 15, 2011, 12:50:54...vozač uredno usred linije si je dao oduška pa zadimio...  >rigoleto<

Moram sam sebe citirati jer slijedi video koji je očito posljedica toga što ako vozač može nešto raditi u busu što je zabranjeno, zašto nebi i putnici.

Uglavnom, radi se o nekom srednjoškolcu (?!) koji je ušao na prednja vrata (usred bijela dana) i došao skroz iza, provukao se ispod moje ruke kako bi stao na vrata. Normalno, smrad cigarete, kad ono, klinjo puši. Jedna žena mu se nešto požalila ali ovaj nije reagirao. Jedino je psovao policiju...

E sad je pitanje koliko vozača briga oko toga da mu je netko otišao reći što se događa.

-------------------------------------------

I gdje su nestali vozači koji ne puštaju nikoga na srednja i zadnja vrata i koji se ustaju i viću na te ljude da dođu pokazati kartu?

-------------------------------------------

Pozdrav @dragec-u52 koji je jutros vozio 720 na dvojci  :)

ikar

Citat: jedan_019  u Rujan 16, 2011, 16:39:49
I gdje su nestali vozači koji ne puštaju nikoga na srednja i zadnja vrata i koji se ustaju i viću na te ljude da dođu pokazati kartu?

Gdje su nestali? Pa svi se boje da nebi to bilo protumačeno kao narušavanje ugleda firme. Dobro znamo šta se dogodilo vozaču koji je natukao onogo koji ga je napao pred mjesec dana.

Berlingo

Boze me sacuvaj, kako ovaj idiot pusi. Tocno se vidi da nema nikakvog stila, tocno iz gluposti. Kladim se da je nepusac, ali on je sad faca, pusio je busu! Joj gdje ovo vodi?

dragec52

Haj. Nema dizanja i prozivanja dragih i mnogo poštovanih putnika koji naglašeno pokazuju građanski neposluh prema svom OMILJENOM  AUTOTROLEJU jer vrlo dobro znaju da su vozači nemoćni u sprečavanju takvog ponašanja a i ZAŠTO BI? Jer obično verbalno prepucavanje završi prijavom putnika i sad se "ŠOLE VADI KAKO ZNAŠ " objašnjavaj da nije baš sve u njihovoj prijavi točno.
Sam sam si dao cjepivo protiv takvih postupaka - DIZANJA,DOVIKIVANJA, POZIVANJA DA MI DOĐU POKAZATI KARTU a neču se ljutiti ako mi dođe neka pušačica pa da i meni popuši pogotovo ako je još djelatnica Supilovog djela.
Pozdrav putniku i forumašu

jedan_019

A šteta je da se u tom smjeru ide. Barem dok glavni i odgovorni nešto ne smisle novo (što se tiče kontrole putnika). Zaboravio sam napisati da i kad kontrola stane kod vozača (nakon pregleda karata po autobusu) i netko uđe na zadnja vrata, kontrolor to vidi ali ne reagira... Čini mi se da se danas više nitko ne "boji" švercati jer znaju da ih nitko neće kazniti.

Dok, ako se vratim u daaalekuuu prošlost (prije 2-3 godine), kad sam tek došao u Rijeku, kontrole su bile puno rigoroznije i od strane vozača i od strane kontrolora.

Citat: dragec52  u Rujan 17, 2011, 08:00:57...a neču se ljutiti ako mi dođe neka pušačica pa da i meni popuši pogotovo ako je još djelatnica Supilovog djela.

:D :D Probaj na noćnim linijama  :P

dragec52

Mislim da nisi shvatio poantu "što je umjetnik htio reči". Mali kvizić - tko su djelatnice Supilovog djela? ???

mivano

Neki dan je neki cigoš pušio otraga u 499. Malo mi je falilo da ga nokautiram.  >:(

Shole

Citat: Berlingo  u Kolovoz 08, 2011, 00:33:20

673
Napokon parkiran kako treba. Izgleda da se ovaj vikend nije postavljao parket i nije bilo zurbe kod parkiranja.
http://img202.imageshack.us/img202/7206/img0608hw.jpg

Sad će imat vremena za parkete kolko god oće.  Navodno šup karta lansirana

Berlingo

Ma snaci ce se on. Ovdje se radi o osobi koju jako dobro poznam. Sam si je kriv. Nije si to smio dopustiti. Kao da je tek dosao u trolej pa nezna s kime ima posla.

zvone16

Možda vam dam premalo detalja, a možda pak i previše, probajte otkrit o kojem je GBR riječ, samo da kažem riječ je o SU 240

ZvoneXp

Bocko

Malo pričanja na mobitel za promjenu...

Berlingo

S ovom zadnjom slikom bi samo mogao nabiti probleme vozacu, da ne napisem i njegovoj obitelji. Slika je jako neukusna i radi jadne sirotinje koja se vozi autobusima. Neznam sta si time htio postici.

ikar

A mnogi zaboravljaju da je mobitel jedino sredstvo komunikacije sa prometnicima, i da su tio "poslovni razgovori"

MB Citaro

Citat: zvone16  u Rujan 24, 2011, 10:27:19
Možda vam dam premalo detalja, a možda pak i previše, probajte otkrit o kojem je GBR riječ, samo da kažem riječ je o SU 240

GB je 603

zvone16

Svaka čast, pogodio si, za drugi put moram pripremit nešto kompliciranije  ;D
ZvoneXp