RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

Shole

Probaj postavit preko maila to pitanje nekome u troleju (imaš na njihovoj stranici više mail adresa pa vidi koja ti odgovara-nemoj sad direktoru poslat).   Uglavnom, objasni situaciju ko što si ju i ovdje i reci da puno puta nemaš prvi sat i da ideš kasnije do Voloskog pa onda na 32 za u Rijeku  (doduše neznam čime ideš kasnije kasnije kad 34 ide u 7:00 pa u 10:00). 
li možeš nazvat centralu i pitat da ti da šefa kontrole.  Njemu objasniš (ako ga uspiješ dobit) pa će ti čovjek točno sve objasnit, on je OK

SaNjIn

Citat: Shole  u Listopad 29, 2009, 17:12:53
doduše neznam čime ideš kasnije kasnije kad 34 ide u 7:00 pa u 10:00

otpelja me neko od doma do Opatije na bus..a mogu i pješke do Opatije jer dođem pješke do Slatine za 10-15 minuta pa mi je svejedno..
tnx na savjetu..

mivano

Molim moderatore da naštimaju forumski sat u skladu s prelaskom s ljetnog na zimsko računanje vremena.
Hvala.

tramvajac 92

Shole na moje pitanje (isto) u pritužbama i pohvalama
Citat: Shole  u Listopad 26, 2009, 19:53:52
to si sam napraviš u svom izgledu profila.  Kako će admin namjestit vrijeme za ljude koji gledaju forum u New Yorku !?
Stavi samo -1 i bit će ti točno

mivano

na čekaonicama se pojavile "štedljive" naljepnice oznake linija; novost je ta što su trake vrlo kratke, posebice za prigradske linije - samo broj u krugu

ikar

Za prigradske nije nikad pisala destinacija.

mivano

Citat: ikar  u Studeni 10, 2009, 14:51:15
Za prigradske nije nikad pisala destinacija.
očito da se nismo razumjeli; jasno da nije pisala destinacija, već je narančasta traka bila duga 1 m i na kraju broj, a sad je to kvadratić možda 10x10 cm

dragec52

>:( :-[ Sinoć oko 23.3o na liniji 1 narkoman/koristio plavu iskaznicu/ĐUBRE narkomansko sa curom zatražio od mog kolege da mu stane kod OMV pumpe ispod NL - što je kolega naravno odbio jer imao je stanicu 100 iznad za izači, bacio na njega staklenu pivsku bosu ali ga promašio i rasula se u komad iza njega. Kad je kolega stao, tip izašao i nogom lupao po staklu od vrata dok ga nije razbio. Policija relativno brzo stigla ali, ali ali ali........... Kolega je bio šokiran bačenom bocom- sva sreća da nije odletjela u prednju šajbu. Koji bus????  MOJ i njegov bus 720 već drugi put razbijeno staklo, neku večer isčupani tasterići od zvona ali skinuti i zvučnici u prikolici / ako su i bili unutra ali plastika bila skinuta / A ništa drugo nego petkom i subotom tražit  od firme motorističke kacige, pancirke,istegače,šokere, suzavce.............

Berlingo

Ja stvarno nemam rijeci na ovo. Izgleda da je jedino rjesenje ukinuti sve linije petak i subotu navecer.Pa neka ih njihovi roditelji voze koji su ih tako lijepo skolovali.

Boki651

Represija i samo represija i ovoga ne bi bilo. Kako mene ovakve stvari ljute...sta mu je covjek i autobus kriv, kretencina narkomanska.
Opcenito me smeta unistavanje autobusa, interijera, samo radi nekog dokazivanja. Danas se ne znaju dokazivat na pravi nacin nego samo po losem.
Katastrofa...

Shole

To su sve krive proklete  udruge za ljudska prava, i naše pravosuđe.   Ma šta, koja metadonska knjižica !?  Crkni stoko jedna narkomanska, krepajte svi od reda.  Da moj sin postane narkoman ja bi ga prvi izbacio iz kuće.  Prije je policija mogla pendrekom pošteno nagulit takve, a sad bi se odma javila neka "Terra",  "Nostra",  "pizda " i šta ja znam kakva sve udruga i najviše bi od svih naje...  pandur koji ga je pretukao.    Ooooo šta mi tlak skoči zbog takvih koji su stvorili ovakvu državu u kojoj su smeće i ološ zaštićeni a normalni ljudi žive u strahu.   

Mirta

Ostajem bez riječi - i ne prvi put. Ovisim o javnom prometu (autobus, tramvaj, taksi) i nije mi svejedno ako mi tko ometa Ustavom RH zajamčena prava.  A čini se da nas je globalni pokret New Age i  silovanje pristupanja tzv.  Europi osudio na uzmak većine ispred manjine. Apsurdno? Da, dokle god se većina pristaje maltretirati od manjine.

U tzv. metropoli: ubojstva, razbojstva, maltretiranja vozača i putnika svakodnevna su pojava. Policija nema dovoljno ovlasti niti sredstava da ih obuzda (i sami životom stradavaju).

Danas u Zagrebu u 12,30:
iz pravca Trga bana Jelačića kroz Jurišićevu prema Trgu burze kretala se pločnikom povorka od pedesetak golobradih noseći transparent ,,Dolje fašizacija Hrvatske" - uz pratnju policije (auto, desetak u crno obučenih mladića s mikronofonima) – ometala je pješake koji su ih zabezeknuto promatrali - promet, doduše, nije bio obustavljen, ali je bio, blago rečeno, usporen. A policiju plaćaju porezni obveznici RH!

Sve te narkiće, navijače, parade homića i lezbijki i ostalu nejačad svoje vrste trebalo bi drastično sankcionirati – ne zato da im se uskrate manjinska prava, nego da ne ometaju prava većine.
Nikad ne reci:"Nikad!".

Berlingo

Potpisujem!
Ja se sjecam pok. soleta s 326 (njegov kolega s busa jos vozi u prigradu) i okretista na Kantridi. Lijepo se dignuo s vozacevog mijesta i izbacio pijanca van (na fini nacin). To se onda moglo. Na zalost ovaj siromah na 720 nije mogao nista.Da se dignuo i da je reagirao vec bi danas bio u pritvoru. I ja sam jednom pokupio batine na utakmici ni kriv ni duzan. Bilo je u stilu nisam ja a Ibro meni saku u bubrege.Pa ti probaj dalje raspravljati i zali se.
J...s Evropu.Neka sebe prodaju i neka oni placaju tu cijenu.

Bari

Ja ne shvaćam što je to u ljudima da idu uništavati, šarati i raditi slične gluposti. U petak sam išao navečer s 720 doma i vidio sam iščupane dijelove zvona. Stvarno je glupo da se novi busevi, ali i svi oni ostali uništavaju. Mnogo puta sam vidio skupine mladića od kojih 18-21 godinu kako čupaju one "čekiće" za razbit staklo u slučaju opasnosti, otvaraju nasilno vrata. Sve se može riješiti na miran način. Autobuse ne treba uništavati.
KREPAT MA NE MOLAT !

Mirta

A zašto uopće išta uništavati?
Odgoj mladih započinje u obitelji. Roditelji se nemaju prava izgovarati za nemar u odgoju svoje djece ni na školu niti na bilo koju državnu/javnu instituciju. Ako im je na umu samo materijalni probitak, neka žanju kako su posijali. Zbog čega da ih žalim?  Zbog toga što im nedostaje svijest o tome da novac nije (normalnom) čovjeku ideal? Moš' mislit' da će me razumjeti! Pa ne moram ni ja njih!!!
Nikad ne reci:"Nikad!".