RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

Berlingo

Neznam gdje bi ovo svrstao pa pisem ovdje. Dobro se sjecam privremene trase linije 2 krajem 1985 i pocetkom 1986. Kako je moguce da je onda nedjeljom na liniji bilo 7 autobusa? Kakav je to VR bio nedjeljom? Da li se neko slucajno sjeca toga?

MAKI

Danas u 624 2 cure oko Joakima Rakovca tek su skužile da 2 ka više ne ide na Pećine ukrcali su se u 2 ku a nisu vidjele da piše 2 Trsat na displayu siđuone na Vidikovcu. i sta sad.kako na Pecine.Mogle su do grada pa se iskrcat i  cekat 1 cu za Pecine kako nisu skuzile  >:(
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Boki651

Molim moderatore da malo obrate pažnju na to da se o novim linijama počelo svugdje pisati, trebali bismo o tome pisati samo u jednom podforumu, a ne u svima, jer se tako otežava praćenje foruma.

conecto

Znači, iako je karneval u Rijeci i nova vlast u gradu ostaju stari problemi...

A još kad vam za koji dan krene digitalna televizija o Autotroleju neće više nitko pričat... ;)
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Boki651

Trenutne meteo karte kojima raspolažem kažu da bi u utorak i srijedu na našem području moglo biti ozbiljnijeg snijega. Više o tome čitajte na rijeka.meteoadriatic.net

mivano

Citat: Boki651  u Siječanj 24, 2010, 20:37:01
Trenutne meteo karte kojima raspolažem kažu da bi u utorak i srijedu na našem području moglo biti ozbiljnijeg snijega. Više o tome čitajte na rijeka.meteoadriatic.net
i HTV je tako javio

echo

Jučer je Zametom u smjeru centra prošao jedan MAN AM EL262, nisam vidio koji, s brojem 20 na bočnom i stražnjem dipleju. ???

Berlingo

Citat: mivano  u Siječanj 24, 2010, 20:42:33
Citat: Boki651  u Siječanj 24, 2010, 20:37:01
i HTV je tako javio
I Ivan Novak je u 14.45 tako najavio.

Boki651

Danas poslijepodne bi moglo biti poteškoća u JGP-u uzrokovanih snijegom.

shef

Citat: Boki651  u Siječanj 26, 2010, 01:01:18
Danas poslijepodne bi moglo biti poteškoća u JGP-u uzrokovanih snijegom.

Zasad je još po onoj "tresla se brda..." Bude li snijega, bit će ovo veliki test za novi vozni red. Osim toga, radni je dan. Ima li dosta solo vozila?
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

SaNjIn

Pošto nema teme o kontorolorima onda ću to napisat ovdje..
Je li neko primjetio da se u posljednje vrijeme na prigradskim linijama kontrolori više "ne" voze s autobusima nego ljepo dođu s srebrnim reno kliom do autobusa uđu unutra iskontroliraju i izađu na sljedećoj stanici van te natrag u klio i odu u nepoznatom pravcu..nevidim razloga zašto se oni voze s tim kliom? (inače ja sam to primjetio na matuljskim linijama(22,23... i prema Klani)..toliko o štednji.. :-\

Boki651

Tako karte kažu, ja ih samo objektivno prokomentiram, to je sve. Glavnina bi trebala biti navečer i u noći. A sad ako modeli fulaju, ni prvi ni zadnji put, a još je specifična situacija jer je ovo visinska, a ne prizemna ciklona, oni se znaju ponašat kad je prizemna, ali kad je visinska, buni ih visok tlak zraka, pa ne znaju šta bi stavili.
Uostalom i DHMZ prognoza je sličn prezentirana jučer.

A snijega je bilo, na Krku su proglašeni zimski uvjeti, pada u Labinu, Velom Brgudu, padao je i na višim predjelima Ri ali se nije hvatao za podlogu.

ikar

Citat: SaNjIn  u Siječanj 26, 2010, 14:52:57
Pošto nema teme o kontorolorima onda ću to napisat ovdje..
Je li neko primjetio da se u posljednje vrijeme na prigradskim linijama kontrolori više "ne" voze s autobusima nego ljepo dođu s srebrnim reno kliom do autobusa uđu unutra iskontroliraju i izađu na sljedećoj stanici van te natrag u klio i odu u nepoznatom pravcu..nevidim razloga zašto se oni voze s tim kliom? (inače ja sam to primjetio na matuljskim linijama(22,23... i prema Klani)..toliko o štednji.. :-\

Kontrola se manje-više uvijek obavlja u vanjskim djelovima prigrada sa Cliom (ne sjećam se točno tablice) jer im se jedino tako isplati, tj. puno su mobilniji i uvijek mogu iznenaditi! Sa busom se voze jedino u bližim djelovima prigrada (tamo di ima puno linija, npr. Kostrena) i na liniji 32 ili ako su na "posebnom" zadatku.

nukleusri

Citat: ikar  u Siječanj 26, 2010, 21:28:45
Kontrola se manje-više uvijek obavlja u vanjskim djelovima prigrada sa Cliom (ne sjećam se točno tablice)
RI497OI  ;)
Mi smo sami protiv svih, a oni nikog se ne boje

mivano

jučer unaprijed posipavane solju sve ceste po Drenovi, Kozali, čak i Pulcu - posipavane čak i lokalne uličice po G. Drenovi
a snijega nigdje >:(
dakle, bespotreban trošak, nigdje nisam čuo da se ceste posipavaju unaprijed