RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

Ive

Hvala na odgovoru, NP-549. Nekad sam se više vozio busom pa sam sve to znao, a tada su im i smjene bile takve da su vozili uglavnom istočni prigrad pa je bilo lakše pratiti. 

Ruske

Citat: Ruske  u Ožujak 31, 2010, 03:14:43
dva pitanja vezana uz SU220
1. koliko redova sjedala u kontra smjeru su imali? 2 sa vozaceve strane ili 3 ukljucujuci i 2. red sa desne strane?
2. koji je ima zadnji red sa desne strane postavljen iznimno daleko od prezdanjeg? sjecam se da sam jedva cekao da dode taj bus da se sjednem tamo, i btw. cini mi se da je imao drugacije stolice, kao od TAM-a nekog onako dosta ukosene i dosta klimave i postavljene barem 20cm vise iza prema zadnjim vratima?

da sam sebi odg na 1. pitanje...odgovor je 2, oba iza vozaca, na prednjem kotacu samo 1 sjedalo, a iza na kotacu duplo sjedalo

a ako tko se sjeca i kuzi sta mislim pod drugim pitanjem, neka odg 8)

NP-549

Molim "nabavu" da naruči jedan šleper raznoraznih retorvizora i nosača jer ćemo trebat toga sad naveliko.  Ovo nije normalno kolko po gradu ima onih tajica, otkopčanih majica...... Materijala na sve strane, ni ne stigneš gledat cestu i promet

mivano

Citat: NP-549  u Travanj 01, 2010, 19:25:52
Molim "nabavu" da naruči jedan šleper raznoraznih retorvizora i nosača jer ćemo trebat toga sad naveliko.  Ovo nije normalno kolko po gradu ima onih tajica, otkopčanih majica...... Materijala na sve strane, ni ne stigneš gledat cestu i promet
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Neki vaši kolege vozači su i zimi u "akciji"  ;D - zimus naišla jedna crnka a šole nije gledo kud vozi na Benašima pa malo prešao na drugu stranu

Boki651

Citat: NP-549  u Travanj 01, 2010, 19:25:52
A di je ono?

"Zabranjeno ometati vozača u vožnji"  ;D

Ali da te utješim, udarit će opet zima, pa će se "otkrivene" pokriti.  ;D

Ruske

danas sam bio 2x do grada autobusom...i sve 4 voznje mi je bio 585...tako da mi ga je pun k :) nadao sam se stalno da ce mi naletiti 468, ali nista...niti conecto neki...iskreno pun k mi je 585 bilo danas...motor je uzasno glasan ;D stolice tvrde i to...ajde za 468 bi se strpio, posto se nisam vozio godinama u SU220tki...ili bi naletio na SG ili na novije...

ikar

468 je bio umjesto 653 na onom VR-u do 21h. 585 je bio umjesto 660.

Bari

Idealan poklon za svaki rođendan  ;D

GB 661 na liniji 7A

KREPAT MA NE MOLAT !

Ruske

kako je ovo napravljeno? slika neka ili sta?

shef

Citat: Ruske  u Travanj 09, 2010, 14:54:47
kako je ovo napravljeno? slika neka ili sta?

Šta je kolega Ruske, slabo nam ide kulinarstvo? To je tzv. jestiva pokrivka za torte, postoje dvije vrste, šećerna ili od oblatni (kao za domaće napolitanke), ima ih ponegdje i gotovih za kupiti, a inače to ima svaka bolja slastičarna.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Ruske

aaaaaaa cuj, znam kuhati, ali torte nisam nikad probao raditi niti se kuzim previse ;D
bolje vozim od kuhanja hahahahhh

Ruske

neznam dal sge vidjeli ovo:

Rijeka u budućnosti | Rijeka - the future project

ima par buseva starijih, a i vizija letecih buseva ;D

mivano

Ruske, davno sam ja vidio taj video  ;D
ali ako nabavke novih autobusa budu bile ovakvim tempom kao dosad možda i 2050. budu vozili SG 220 i SL222 ali u letećoj izvedbi (10. modernizacija)  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

dragec52

Haj. Pozdrav forumašima koji su mi bili u gostima u 720 i drago mi je što sam ih upoznao. Šteta što nismo imali više vremena za druženje.Purgeru,bodulu i kolegi  pozdrav.

5AR

Citat: dragec52  u Travanj 13, 2010, 00:28:17
Haj. Pozdrav forumašima koji su mi bili u gostima u 720 i drago mi je što sam ih upoznao. Šteta što nismo imali više vremena za druženje.Purgeru,bodulu i kolegi  pozdrav.
Pa da vidimo  :-\, imam 5 minuta vremena za piće  ;D

Hvala na gostoprimstvu i piću u ime svih  ;)